Арестуваха 24-годишен наркопласьор в Кърджали

Арестуваха 24-годишен наркопласьор в Кърджали Притежател на голямо количество наркотични вещества е задържан вчера в хода на специализирана операция на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в Кърджали, съобщиха от пресцентъра на МВР. 
При извършено претърсване в жилище в Кърджали, обитавано от 24-годишен, криминалисти открили два стъклени буркана и найлонов плик със суха листна маса с общо тегло над 200 грама, реагирала положително на канабис при полевия наркотест.
От жилището са иззети още: буркан от 300 мл с течност, която също реагирала на канабис; 3-литров пластмасов буркан с остатъци от същата течност; 56 пакетчета с хартиени листчета и паста върху тях от същия наркотик; две пакетчета със семена от канабис. Полицейските служители открили и гриндер със семена от канабис.
Дрогата и устройството за мелене са иззети. Притежателят им е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от Наказателния кодекс, работата по което продължава.
27.08.2020, 16:28 часа
605 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha