Васил Божков публикува документи на ДАНС /снимки/

Васил Божков публикува документи на ДАНС /снимки/ Васил Божков намеси и ДАНС във фейсбук постовете си. След като КФН падна жертва на неговите разкрития, днес той реши да покаже и класифицирани с гриф "поверително" документи на ДАНС от Финансовото разузнаване. Става въпрос за предълъг списък от фирми и частни лица, за които агентите начело с Георги Попиванов са решили да доразследват по Закона за мерките срещу изпирането на парите.
Според Божков с писмото, изпратено от финансовите разузнавачи в Агенцията до всички нотариуси в страната, се пречи на въпросните компании и лица в списъка да осъществяват различни сделки. 
Ето целият му пост без редакторска намеса: 

"През 2013 г. Пеевски бе официално избран за шеф на ДАНС. Българите въстанаха и той подаде #оставка.
Днес Шиши управлява отново ДАНС. Този път неофициално. Използва го за бухалка, за да заграбва бизнеси и прикрива престъпленията си. Документът, който публикувам е изпратен от негова маша и ръководител в ДАНС до всички нотариуси в България.
Това е пряко доказателство за нарушаване на законите, злоупотреба с власт и репресия от #хунтата към спазващи закона фирми и частни лица. В този "престъпен" списък са включени дори внуците ми.
Престъпленията на #хунтата нито ще бъдат забравени, нито ще бъдат простени. #Възмездието идва.
PS: Имената и данните на физически лица са заличени, за да спазя закона за защита на личните данни. За разлика от ДАНС".
31.08.2020, 09:38 часа
3354 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha