Откриха нов пенсионерски клуб в Лиляче /снимки/

Откриха нов пенсионерски клуб в Лиляче /снимки/ На официална церемония бе открит нов пенсионерски клуб “Божия мост” в село Лиляче, съобщиха от Община Враца. На събитието присъства кметът на града под Околчица Калин Каменов, който заяви, че вече са осигурени и 50 000 лв. за изграждането на футболно игрище в селото.
“С общи усилия и с вашата подкрепа, успяхме да реализирахме една мечта - в Лиляче да има място, където възрастните хора да се събират и да празнуват. Преди година поехме един ангажимент и към младите хора - в селото да бъде изградено голямо игрище. Днес, средствата в размер на 50 000 лв. от бюджета, вече са факт и съвсем скоро ще започне реализирането на проекта. Бъдете здрави и нека заедно продължим да развиваме нашия край”,каза още Каменов.
Кметът на Лиляче Красимир Петров благодари на Каменов и дарителите за подкрепата при реализирането на ремонтните дейности и оборудване на помещението.
Водосвет за здраве и благополучие отслужи отец Николай.
Клубът на пенсионера е изграден и оборудван със средства от бюджета на Община Враца, като инвестицията е в размер на близо 20 000 лв. 
На събитието присъстваха общински съветници, жители и гости на село Лиляче.
 
02.09.2020, 11:49 часа
945 1
Коментари

60+

02.09.2020, 13:30 часа
Какво да се радваме,ако беше открита детска градина, да!А за пенсионерски клуб не е радостно!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha