Ана заряза Алексис Санчес /снимки/

Ана заряза Алексис Санчес /снимки/ Нападателят на "Интер" Алексис Санчес отново е сам. Чилиецът се е разделил с гаджето си - модела Ана Модлер.
Нещо повече, южноафриканката вече го е заменила с друг мъж. Новият й също е свързан с футбола. Той е син на бившия играч на "Интер" Рикардо Фери. За разлика от баща си Марко не се изявява на терена, а в модния бизнес. Той е модел и инфлуенсър. Най-вероятно именно така се е запознал с красивата си колежка.
А нещата между двамата явно са сериозни. В момента те са на романтична почивка в Гърция. Марко качи тяхна снимка от красив плаж. Ана побърза да сподели кадъра, с което още повече усили слуховете, че вече има нов мъж до себе си. Феновете й я засипаха с въпроси какво се е случило с Алексис Санчес, но поне до момента отговор няма.
В същото време доскорошната приятелка на Марко Фери - Айлен Мила, затвори профила си в инстаграм заради "някои открити неща".
Връзката на Ана и Санчес продължи около година. Двамата се запознаха през август 2019-а. Нещата станаха сериозни през януари, когато Модлер се премести да живее при футболиста. Те бяха неразделни и по време на карантината, която прекараха в дома на Алексис на брега на езерото Комо. Какво е довело до краха на отношенията им не е ясно, но моделката определено не си губи времето и бързо му намери заместник.
23.09.2020, 09:00 часа
1683 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha