Четирима са пострадали при тежка катастрофа между камион и кола в Монтанско, двама от тях се борят за живота си в болницата

Четирима са пострадали при тежка катастрофа между камион и кола в Монтанско, двама от тях се борят за живота си в болницата Четирима са по пострадали при тежка катастрофа между камион и кола в Монтанско, съобщиха от полицията в областния град.
Инцидентът е станал вчера, около 17.40 часа, на кръстовището за село Гаганица. 37-годишен водач от село Бързия е управлявал лекия си автомобил „Форд Ескорт” с монтанска регистрация, като се движел от язовир Огоста към село Гаганица. Тогава на излизане от земен път на главния с асфалтова настилка не е пропуснал идващия от село Боровци към Бистрилица товарен автомобил „Ивеко” с монтанска регистрация, управляван от 46-годишен берковски жител. Двата автомобила се сблъскали в кръстовището, при което са нанесени материални щети и пострадали и от двата автомобила.
От леката кола са ранени 37-годишният водач и двама пътници от Берковица на 42 и 41 години, от товарния автомобил - 36-годишна пътничка. Пострадалите са транспортирани със специализиран превоз до Спешното в Монтана. При извършения преглед е установено, че тежко пострадали са водачът и 42-годишният пътник от лекия автомобил, които са с опасност за живота. Останалите пострадали пътници са се разминали с леки наранявания.
Пробите за алкохол на водачите са отрицателни, уточняват от полицията.
На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група и е образувано досъдебно производство.
 
14.09.2020, 11:06 часа
9368 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha