Откриха уникална книга с "30 правила как да запазим мъжа си"

Откриха уникална книга с "30 правила как да запазим мъжа си" Жени oт фейсбук групата „Wedding shaming” бяха шокирани, когато една от тях се сблъска с книга с правила, наречена „30 начина да запазите съпруга си“. Правилата бяха споделени в частна група във Фейсбук, след като един потребител ги забеляза на страница за планиране на сватбата, а анонимният автор твърди, че точките са подкрепени от пасажи от Библията. Не е изненадващо, че правилата, които включват сексистки бележки като „никога не повишавайте гласа си по някаква причина пред вашия съпруг“ не са допаднали много на жените в групата.
Списъкът съдържа и сексистки указания, които твърдят, че съпругата трябва да изпълнява „задълженията си“, а не да бъде „разточителна жена“ - тъй като потта „на съпруга й е твърде ценна, за да бъде загубена“.
Но най-шокиращото правило от всички казва, че жените никога не трябва да отказват секс на своя съпруг и просто трябва да правят това, което му харесва, тъй като мъжете не могат да издържат без секс твърде дълго. Няма никакво позоваване на удоволствието на съпругата и правилото също повдига червени знамена около съгласието. „Никога не се преструвайте, че сте болни с цел да откажете секс на вашия съпруг“, пише в книгата.
Една потребителка казва: „Уау, погледни, един човек дава съвети, които никой не е поискал.Колко смешно! Бях щастливо омъжена почти 15 години, не следвам нищо от тях и се срещнахме в църквата“. Друга добавя: "Някой наистина глупав човек е написал тези неща, а хората са дори по-глупави, за да ги следват."
Ето какво гласят 30-те правила от книгата:
    Никога не повишавайте гласа си по някаква причина пред съпруга си. Това е знак за неуважение.
    Не излагайте слабостите на съпруга си пред семейството и приятелите му. Това ще се върне обратно при вас. Вие сте един от двамата пазачи.
    Никога не използвайте нагласи и настроения, за да общувате със съпруга си. Никога не знаете как съпругът ви ще ги интерпретира. Отбранителните жени нямат щастлив дом.
    Никога не сравнявайте съпруга си с други мъже, нямате представа какъв е техният живот. Ако атакуваш егото му, любовта му към теб ще намалее.
    Никога не обиждайте приятелите на мъжа си, защото не ги харесвате. Човекът, който трябва да се отърве от тях, е вашият съпруг.
    Никога не забравяйте, че вашият съпруг се е омъжил за вас, а не за слугинята или за някой друг. Изпълнявайте задълженията си.
    Никога не възлагайте на някого да обръща внимание на съпруга ви. Хората могат да правят всичко друго, но съпругът ви е ваша отговорност.
    Никога не обвинявайте съпруга си, ако се върне у дома с празни ръце. По-скоро го насърчете.
    Никога не бъдете разточителна жена. Потта на съпруга ви е твърде ценна, за да бъде пропиляна.
    Никога не се преструвайте, че сте болни с цел да откажете секс на вашия съпруг. Трябва да му го дадете както го иска. Сексът е много важен за мъжете. Ако продължавате да го отказвате, въпрос на време е друга жена да поеме този дълг. Никой мъж не може да издържи дълго време на сексуален глад.
    Никога не сравнявайте съпруга си с еднократния си секс в спалнята или с бивш ваш любовник. Вашият дом може никога да не се възстанови от това, ако го направите.
    Никога не отговаряйте за съпруга си в проучвания на общественото мнение. Нека се справи с това, което е насочено към него, защото и той може да реши да отговори за вас в проучванията на общественото мнение.
    Никога не крещете и не спорете със съпруга си пред децата. Мъдрите жени не го правят.
    Не забравяйте да проверите интелигентността на съпруга си, преди да се оттегли.
    Никога не позволявайте на приятелите си да бъдат твърде близо до съпруга ви.
    Никога не бързайте в банята и пред тоалетката. Навън мъжът ви винаги ще е заобиколен от жени, които отделят време на външния си вид.
    Вашите родители, семейство или приятели нямат последната дума във вашия брак. Не губете времето си в търсене на последните думи. Трябва да си тръгнете, ако искате да се откъснете.
    Никога не основавайте любовта си на парични неща. Ще се подчините ли на мъжа си дори и да печелите повече от него?
    Не забравяйте, че съпрузите искат внимание и добри слушатели, никога не са твърде заети за него. Добрата комуникация е основата на всеки щастлив дом.
    Ако вашата идея е по-добра от неговата, никога не се сравнявайте с него. Важна е работата в екип.
    Не бъдете прекалено осъдителни към съпруга си. Нито един мъж не иска жена, която да е измъчваща.
    Mързеливата жена е небрежна жена. Тя дори не знае кога тялото й се нуждае от баня.
    Съпругът ви обича ли готвена храна? Опитайте да промените вашето готвене. Никой не се шегува с храната.
    Никога не бъдете твърде взискателни към съпруга си, насладете се на всеки момент и ресурс, както трябва.
    Направете чашата с вода първия поздрав за добре дошъл на съпруга си и всички, които влизат в дома ви. Сладостта на отношението е истинска красота.
    Не се свързвайте с жени, които имат неправилно отношение към брака
    Бракът ви е толкова ценен, колкото и стойността, която му давате. Безразсъдството е неприемливо.
    Плодът на утробата е благословение от Господа, обичайте децата си и ги възпитайте добре.
    Никога не сте твърде стари, за да се грижите за дома си. Никога не намалявайте грижите за семейството си по някаква причина.
    Молещата се жена е по-добра съпруга, молете се винаги за вашите съпруг и семейство.
26.09.2020, 11:00 часа
914 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha