Традиционното изложение „Уча в чужбина“ се провежда онлайн

Традиционното изложение „Уча в чужбина“ се провежда онлайн  Традиционното изложение за образование „Уча в чужбина" се провежда онлайн, заради ограниченията, които налага епидемичната обстановка. През целия ден виртуална платформа ще свързва бъдещите студенти с университети и езикови центрове от цял свят.
Само с един клик учениците ще могат да научат повече за особеностите на обучението зад граница, сроковете и процедурите за кандидатстване. Ще могат да проведат видеоразговор с представител на избрания университет, както и да задават въпросите си в чата. Бистра Илиева, управител на консултантска къща.
"То си има прозорче, ще кликне, ще отвори и ще напише, тогава лицето ще му върне, за да имат обратната връзка".
Всеки виртуален щанд предлага полезна информация, видеа, презентации и галерии със снимки. Онлайн посетителите ще научат повече за учебните такси, разходите за издръжка в най популярните образователни дестинации - Великобритания, Ирландия, Нидерландия, Скандинавия, Австрия и Германия.
Други щандове интересни това са кариерната ориентация, където всеки млад човек може да заяви своя кариерен тест, може да зададе въпроси на специалиста, да избере най добрата специалност за него, защото това е първата стъпка.
За първи път най-желаните български университети също ще вземат участие във виртуалното изложение.
19.09.2020, 15:10 часа
231 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha