Първо в BulNews! Борят се за живота на известния бизнесмен от Криводол Васко Спасов, състоянието му се влоши

Първо в BulNews! Борят се за живота на известния бизнесмен от Криводол Васко Спасов, състоянието му се влоши Във врачанската болница се борят за живота на заразения с коронавирус бизнесмен от Криводол Васко Спасов, научи първо агенция BulNews. 
65-годишният собственик на една от големите строителни фирми в региона „Строител Криводол” и съпругата му дадоха положителни проби за COVID-19 миналия вторник. За тях още в същия ден съобщи единствено медията ни.

Известен бизнесмен от Криводол и съпругата му се борят с COVID-19, в болница са

Първоначално те бяха настанени за лечение в Тубдиспансера в областния център. През изминалите дни обаче здравословното състояние на бизнесмена рязко се е влошило и това е наложило преместването му във врачанската болница.
Проверка на медията ни установи, че именно той е транспортираният в края на миналата седмица от Специализираната болница по пневмо-фтизиатрични заболявания в МБАЛ "Христо Ботев" във Враца.

Възрастен мъж с COVID-19 е в тежко състояние, поставен е на апаратно дишане във врачанската болница

Известният бизнесмен има и придружаващи заболявания. В момента той е на апаратно дишане в отделението по анестезиология и интензивно лечение в болницата, където медиците се борят за живота му.

 
21.09.2020, 11:49 часа
8027 2
Коментари

nikisan

21.09.2020, 19:11 часа
немога да разбера колко ли са алчни докторите , че при придружаващи заболявания пишат корона вирус напърво мяето ??? а това е така понеже клиничната пътека при коронавируса е само жалките 6000 лв, .за да ги приберат , АМАН ОТ АЛЧНИ ДОКТОРИ

вангел

21.09.2020, 12:12 часа
баща ми каза,че със старите кметове е започнал бизнеса си сотиров и никито,ясно е всичко но дано се оправи човека,забелязах че по-дебелшките хора ги убива по лесно,не съм доктор но с приятелите ми всички акушерството ни влече
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha