Зина Спасова и Марин Тодоров са новите „Мис и Мистър Козлодуй 2020“ /снимки/

Зина Спасова и Марин Тодоров са новите „Мис и Мистър Козлодуй 2020“ /снимки/ Новите „Мис и Мистър Козлодуй 2020“ са 17-годишната Зина Спасова и 19-годишният Марин Тодоров. Традиционно и тази година The River complex домакинства в събота вечерта конкурсът „Мис и Мистър Козлодуй “. Много хора се бяха събрали за да изберат най-красивите млади хора, които ще носят титлата в следващата година. Организатори на бляскавото събитие бяха „Интерсаунд” и „X Model Group”. В бляскавата надпревара се впуснаха момичета и момчета от Козлодуй, Гложене и Мизия, съобщи Ивайло Йосифов от “X Model Group”.
Конкурсът “Мис и мистър Козлодуй 2020” е кръг от веригата “Мис и Мистър Северозападна България 2020” и най-престижния конкурс за красота “Мис България”, който предстои да се проведе в края на годината, а новата „Мис Козлодуй 2020” ще представи града в него.
Първи подгласници на носителите на короната станаха Магдалена Янушова и Милен Асенов. Третото място заеха Вяра Огнянова и Пламен Петков. Лица на XMG – Козлодуй станаха Патрисия Петрова и Станислав Стоянов.
Красотата и представянето на кандидатите за титлата беше оценявано от жури в състав: Емил Тодоров, президент на ФК „Огоста“ /Хайредин/, представител на фирма „Краси“ ЕООД, Ивайло Йосифов, главен мениджър на “X Model Group“, красавицата с най-много корони в България, сред които  “Фотомодел на Вселената 2018-I” и „Мис Екология 2020” Инес Петрова, Маша Сашева – топ модел на X Model Group, която е „Мис Северозападна България 2016”, както и „Мис Естетик 2020”.
Част от журито бяха още и Светлана Стойкова - „Мис Козлодуй 2019”, която е модел на X Model Group и Катерина Ермакова – „Мис Северозападна България 2019”.
Цветята за победителите в конкурса бяха осигурени от бутик за цветя и подаръци „Невена”. За победителите в бляскавата надпревара имаше още много награди и подаръци.
Водещата на събитието – офис мениджърът на „X Model Group“ Зорница Димитрова, допринесе допълнително за доброто настроение на публиката и участниците в събитието. След награждаването започна купон, който продължи до късно. Градусът на доброто настроение остана във владението на гореща музикална програма – D.J. dance and music party.
21.09.2020, 13:44 часа
5344 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha