Завърши ремонтът на улица "Вапцаров" в Монтана /снимки/

Завърши ремонтът на улица "Вапцаров" в Монтана /снимки/ Завърши ремонтът на улица „Вапцаров” в Монтана, съобщиха от местната управа.
Трасето е основно за свързването на трите квартала „Пъстрина”, „Изгрев” и „Мала Кутловица” с града. В района живеят около 7 хиляди души, още близо 1 000 работят в разположение там предприятия.
Днес кметът Златко Живков представи свършеното. По протежение на 1.2 километровата дължина на улица „Вапцаров” са направени тротоари, монтирани са мантинели в опасните участъци, почистени са зелените площи, поставени са пейки, обособени са паркинги. Инвестицията е в размер на 940 хиляди лева. От тях 880 хиляди са отпуснати с постановление на МС през миналата година, а още 60 хиляди са вложени от общинския бюджет за допълнителни дейности.
Златко Живков благодари на правителството за подкрепата, на изпълнителите на строителните дейности за качествената работа и на гражданите за търпението през последните няколко месеца. Заедно с председателя на общинския съвет Иво Иванов той преряза лента на обновената улица.
21.09.2020, 15:29 часа
1273 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha