Арестуваха шофьора на "Ауди"-то, ранил жена и младеж при катастрофа в Козлодуй и избягал

Арестуваха шофьора на "Ауди"-то, ранил жена и младеж при катастрофа в Козлодуй и избягал Полицаи са задържали заподозрения за катастрофата в петък, при която „Ауди“ блъсна паркиран „Мерцедес“ в Козлодуй, научи агенция BulNews. По неофициална информация в продължение на няколко дни водачът се е укривал, но днес е намерен и арестуван.
Инцидентът е станал в петък вечерта, пред частен имот на ул. "Освободител" в атомния град, а за него съобщи медията ни.

„Мерцедес” и „Ауди” катастрофираха в Козлодуй, жена и 18-годишно момче пострадаха /снимки/

По данни на МВР сигналът за инцидента е постъпил малко след 20 часа. На местопроизшествието униформените установили „Ауди" 80 с прекратена регистрация от 19 януари 2018 г., собственост на 34-годишния Ф. А. от Зелена Морава, а в колата нямало водач. На мястото бил паркиран и „Мерцедес" Е 320, собственост на 45-годишния И. Г. от Козлодуй, но на шофьорското място седял Сами М. на 20 години, също местен, който разговарял с Р. Б. на 37 години, която се намирала на тротоара. На дясната седалка в „Мерцедес”-а седял 18-годишният П. М., жител на градчето.
37-годишната жена е транспортирана със специализиран превоз до филиала за спешна помощ в Козлодуй, където е прегледана и обслужена. Същата е била с множество повърхностни наранявания и фисури на десния глезен и разкъсно-контузна рана на главата. Тя е била настанена под наблюдение в многопрофилната болница, без опасност за живота. В последствие е транспортирана със собствен превоз до лечебно заведение в Плевен.
18-годишният също е откаран до филиала за спешна помощ в Козлодуй, където е прегледан и освободен с повърхностни наранявания.
21.09.2020, 15:34 часа
2725 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha