Протестиращи затвориха Дунав мост 2 при Русе навръх 22 септември

Протестиращи затвориха Дунав мост 2 при Русе навръх 22 септември Протестиращи с осем автомобила срещу управлението на страната блокираха движението в района на ГКПП "Дунав мост" при Русе.
"Днес е голям български празник. Вместо да сме независими, то в последните 12 години сме изключително зависими от мафията, от управляващите", каза Зорница Ранева - един от организаторите на протеста.
На въпрос защо протестиращите са малко на брой, Ранева обясни, че се очаква към недоволството да се присъединят и други по-късно през деня. Тя съобщи, че блокирането на кръговото кръстовище край ГКПП "Дунав мост" ще продължи до 16 часа.
Екипи на полицията регулират и пренасочват трафика по обходни маршрути. Влизането от румънска страна към България е възможно само за леки автомобили, като шофьорите на камиони изчакват вдигането на блокадата.
Ранева обясни още, че част от протестиращите ще се включат в недоволството и край Бяла. Там се предвижда в 17.30 часа затваряне за повече от час на кръговото кръстовище, което е част от главния път Русе-Велико Търново.
22.09.2020, 13:03 часа
417 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha