Младеж от Лом пострада при верижна катастрофа заради неспазена дистанция /снимка/

Младеж от Лом пострада при верижна катастрофа заради неспазена дистанция /снимка/ Младеж е пострадал при верижна катастрофа в Лом, съобщиха от полицията в Монтана.
Инцидентът е станал вчера, около 13 часа, на ул. „Цар Симеон“ в крайдунавския град. Лек автомобил „Субару Импреза“ с монтанска регистрация се движел към ул. „Цар Петър“ с несъобразена скорост. Зад волана на колата е бил 32-годишен местен жител. Мъжът не спазвал необходимата дистанция и ударил движещия се пред него лек автомобил „Ауди“ А6 с монтанска регистрация, управляван от 18-годишен ломски жител. Младежът намалил скоростта, за да изчака насрещно движещите се автомобили. Вследствие на удара лекият автомобил „Ауди“-то блъска отзад спрелия за престой лек автомобил „Форд Галакси” с монтанска регистрация, управляван от 31-годишен ломски жител.
При настъпилото произшествие са нанесени материални щети и на трите автомобила и средна телесна повреда на водача на немското возило, който е получил фрактура на лицевата кост. Пострадалият е прегледан в болницата в Лом и е изписан без опасност за живота.
Водачите на трите автомобила са изпробвани за употребата на алкохол с техническо средство, като пробите им са били с отрицателни резултати.
На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство в районното управление в Лом.
 
23.09.2020, 10:54 часа
2217 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha