Лоши новини за Криводол! Вдигнаха по спешност Васко Спасов за София, борят се за живота му

Лоши новини за Криводол! Вдигнаха по спешност Васко Спасов за София, борят се за живота му Известният бизнесмен от Криводол Васко Спасов, който е заразен с COVID-19, е транспортиран в столична болница, научи агенция BulNews.
Преместването му от врачанската МБАЛ "Христо Ботев" в "Света Ана" в София се е наложило заради критичното му състояние. Собственикът на една от най-големите строителни фирми в региона "Строител Криводол" е вдигнат за столичната лечебница в понеделник.
Бизнесменът и съпругата му Гина Спасова дадоха положителни проби за заразата миналия вторник и бяха настанени в Тубдиспансера във Враца. Състоянието на Васко Спасов обаче рязко се влоши и той бе преместен в интензивното отделение на МБАЛ "Христо Ботев" и поставен на апаратно дишане.

Първо в BulNews! Борят се за живота на известния бизнесмен от Криводол Васко Спасов, състоянието му се влоши

По желание на близките му Васко Спасов е транспортиран в "Света Ана" в София, където медиците се борят за живота му. Освен коронавируса, бизнесменът има и много придружаващи заболявания, което усложнява неговото лечение. 
Васко Спасов е обичан от хората в Криводол заради добрия му характер и почтения начин на правене на бизнес. По тази причина те следят с интерес новините около него и се надяват той да оздравее. 
 
23.09.2020, 14:50 часа
5698 1
Коментари

Чофи

23.09.2020, 15:36 часа
Дано да оздравее човека,а жена ме се казва Ангелина!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha