Резил: Шефка от ГЕРБ се пусна гола във фейсбук /снимки/

Резил: Шефка от ГЕРБ се пусна гола във фейсбук /снимки/ Дама от върховете на ГЕРБ се пусна гола във фейсбук. Зам.-областният управител на Благоевград от ГЕРБ Антоанета Янчева лъсна по секси бельо в социалната мрежа и предизвика смях и похотливи закани.
„Топ герберката Антоанета Янчева от ГЕРБ-Петрич публикува в профила си провокативни снимки. Какво ли иска да каже/покаже с тях лирическият герой?”, написа и лидерът на легия „Антимафия” Григор Здравков.
За да замаже гафа, Антоанета се оправда на стената си с твърдението, че снимките са изтекли заради техническа грешка в самата социална мрежа:
„Проблем с профила ми във фейсбук, приятели, даде повод на безлични субекти да продължат да захранват анонимното си пространство/присъствие, вярвайки че това ще им трасира пътя към публичността с „величаво присъствие”.
23.09.2020, 15:02 часа
18028 4
Коментари

КОЙ

24.09.2020, 09:38 часа
Кой ли висш гербер... е мачкал тез щедри приодни прелести, за да се въздигне резко момата до на поста висината?

Леле Мале

23.09.2020, 22:07 часа
ще я скъсам от с''''''''с', сигурно си ги е правила за сайта Гепи ме, и по погрешка ги е качила и у фейсо, ама може и да не е по погрешка, па сега така да се измъква, за да си правиш такива снимки винаги има причина.

Калинчо

23.09.2020, 18:17 часа
Щом е от Благоевград тия от там и който са учили там обичат да ходят голички.

33

23.09.2020, 17:28 часа
здравейте аз съм от младежкото герп Враца, казаха ни че всички трябва да преминем към републиканци за България. Някой може ли да ми каже къде им е офисът във Враца.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha