При спецакция! Разбиха наркооранжерия във Врачанско, има арестуван /снимки/

При спецакция! Разбиха наркооранжерия във Врачанско, има арестуван /снимки/ Полицаи са разбили наркооранжерия във врачанското село Гложене, съобщиха от МВР.
Случилото се е от вчера. Служители на районното управление в Козлодуй са извършили проверка в къща в селото. В хода й са разкрили помещение, оборудвано за отглеждане на растения от рода на конопа.
На тавана на жилището са открити технически съоръжения, които са иззети от служителите на МВР. Там намерили вентилационна система, 9 лампи и свързващи ги въздухопроводи, мобилен климатик с въздуховод, 9 трансформатори, таймер с контакти, въртящи се вентилатори. Собственикът на къщата се погрижил да няма голям разход на ток, тъй като в помещението е намерено и устройство за изключване на електромер.
Открити са и 25 растения с височина до 120 см., засадени в саксии. Иззета е и зелена листна маса, и съцветия, които при направения полеви наркотест реагирали на канабис.
Жилището е обитавано от 27-годишен жител на същото село.
Мъжът е задържан в районното управление в Козлодуй и е образувано бързо производство.

 
24.09.2020, 12:18 часа
6496 2
Коментари

6tangata i mastikata

25.09.2020, 08:32 часа
ei tozi e na6 4ovek sega kak 6a kupime 4isto nova Q7 tiq ni sasipaa be sakate li da vikneme bace vangel nema 4ovek kade da ne sme go bile u too grad 6to nie drajime si4ko nikoi nemoo da ni kaje ni6to u vraca sega otvadame po pi4ki v pmg sas S klasata

РР

24.09.2020, 19:04 часа
това е за домашна консумация - защо затриват човека ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha