Асфалтират пътя от Враца през Паволче до Челопек заради ремонта на Е-79 между Ботевград и Мездра

Асфалтират пътя от Враца през Паволче до Челопек заради ремонта на Е-79 между Ботевград и Мездра Със средства от държавата ще бъде асфалтиран пътят от Враца, през Паволче до Челопек, заради ремонта на главния път Е-79 между Ботевград и Мездра, съобщиха от общината.
Предстои изграждането на 1 500 линейни метра водопровод, с 90 отклонения в селото, като компрометираните участъци от изкопните дейности ще бъдат напълно възстановени.
През настоящата година ще бъде извършен ремонт на сградата на кметството. В населеното място се проектира и предстои изграждането на първия в страната Национален център за православно, екологично и патриотично образование.
В село Челопек се реализира и проект за подмяна на съществуващия водопровод и изграждане на нов на местата, където няма.
Осигурените средства от регионалното министерство са за 8 500 линейни метра.
Предвидени са средства за ремонт на водостока на ул. “Н. Петров” и на други пътни участъци в селото. Със средства от изграждането на водопроводната мрежа ще бъдат обновени настилките на пътни отсечки в населеното място.
24.09.2020, 17:03 часа
3783 3
Коментари

republikanets

25.09.2020, 11:02 часа
gerb se razpada otvutre! Vidin, Pleven, Sandanski, Banite, Bansko i oshte mnogo drugi. Krushenieto shte stigne i do vas. Ochakvaite skoro i vuv vrachansko. ;)

Nefela

25.09.2020, 10:56 часа
ooo ma tva bila nashta prosta nefelska pu*ka malinka obshtata i vikame

Косталево

25.09.2020, 09:29 часа
А водопровода в Косталево кога ще бъде подменен? Всеки ден се спира водата заради аварии, а когато я пуснат я пускат слабо, защото ги е страх да не се спукат отново тръбите.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha