"Монтана" с последна тренировка преди дербито с "Ботев" във Враца, готвят се за победа /снимки/

"Монтана" с последна тренировка преди дербито с "Ботев" във  Враца, готвят се за победа /снимки/ Офанзивният полузащитник на "Монтана" Николай Цветков-Демона изненадващо остана извън групата за предстоящото регионално дерби с "Ботев" (Враца) от VII кръг на първенството на Първа лига. На негово място сред 18-те ст. треньорът Никола Спасов включи юношата на монтанци Стефан Каменов. Битката на Северозапада е на 25 септември, петък, от 18:45 часа на стадион „Христо Ботев“.
„Аз обичам такива мачове. Ще играем за победа, пък каквото стане. Надявам се да покажем същата игра от мача с "Ботев" (Пловдив) в предишния кръг. Спечелените точки до момента ни дават единствено по-голямо спокойствие и самочувствие. Отиваме да се надиграваме с "Ботев" (Враца), които предполагам имат същите амбиции и същите шансове като нас. Те са добър отбор, разполагат с опитни футболисти и очаквам да стане един оспорван мач и едно истинско регионално дерби, каквото всички очакват“, коментира ст. треньорът на "Монтана".
Двубоят в града под Околчица пропускат капитанът на монтанци Иван Михов и централният нападател Росен Кръстев. Михов претърпя операция на лявото коляно и се готви индивидуално. Кръстев пък е с контузия на десния глезен и бе принуден да сложи ортопедичен ботуш.
Точно в 18:00 часа вчера отборът на "Монтана" излезе за последна си тренировка на клубната база. След нея футболистите и спортно-техническия щаб се качиха на клубния автобус и заминаха за Вършец, където ще останат на лагер. От курортното градче монтанци тръгват в петък за Враца.
Групата на "Монтана" за мача с "Ботев" (Враца):
вратари: 1.Марин Орлинов, Благой Макенджиев;
защитници: 2.Валери Христов, 25.Александър Башлиев, 33.Стефан Цонков, 15.Преслав Петров, Раян Сенхаджи;
полузащитници: 10.Владимир Айтов, 20.Димитър Илиев, 13.Йордан Йорданов; 6.Янко Ангелов, 22.Стефан Каменов, 21.Борислав Балджийски;
нападатели: 8.Тони Тасев, 23.Сергей Георгиев, 11.Николай Минков, 7.Ивелин Илиев, Бари Билал.
старши треньор: Никола Спасов.
Контузени: Иван Михов, Росен Кръстев.
Наказани: няма.

Главен съдия: Станислав Тодоров.
Асистенти: Георги Дойнов, Мартин Димитров.
Четвърти съдия: Ивелин Занев.
Съдийски наблюдател: Георги Славов.

Стадион: „Христо Ботев” във Враца.

Петък, 25 септември, от 18:45 часа.
25.09.2020, 09:24 часа
1380 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha