Панаир на спорта проведоха във Видин

Панаир на спорта проведоха във Видин Десетки спортисти и треньори се включиха в инициативата "Панаир на спорта" на стадион "Георги Бенковски" във Видин. Събитието откри заместник-министърът на спорта доц. Стоян Андонов.
"Министерството организира и подпомага провеждането на тази Европейска седмица на спорта, за да може все повече млади хора, деца, а и по-възрастни да се докоснат до магията на спорта. Нека всеки да избере своя спорт и да спортуваме- навсякъде, по всяко време."
Активно се работи с министерството на младежта и спорта за изграждането на нови спортни съоръжения във Видин обяви кметът на общината Цветан Ценков:.
"Аз си мечтая до края на моя мандат да стартираме изграждането на една модерна "Арена Видин", която наистина ще привлича децата ни, подрастващите, учениците да спортуват. На всяка цена да насаждаме отношение в нашите деца да спортуват", каза градоначалникът.
Видинските спортни клубове презентираха своите дейности, като целта е децата, които все още на спортуват активно, да изберат спорт, към който да се насочат.
Панаирът на спорта във Видин е посветен на Европейската седмица на спорта, която се отбелязва между 20 и 30 септември. Повече за инициативата ще чуете в утрешното издание на Клуб Спорт по Радио Видин.
26.09.2020, 16:55 часа
731 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha