Отложиха 5-звездния хотел на мястото на "Суми" във Враца, чакат инвеститора на среща

Отложиха 5-звездния хотел на мястото на "Суми" във Враца, чакат инвеститора на среща Общинските съветници отложиха гласуването по точката за издигането на 5-звезден хотел на мястото на търговски център "Суми" във Враца. 
На редовното заседание на местния парламент бе решено да бъде поканен за разяснения пред обществеността инвеститорът.
"Темата касае цялата ни област. Веднъж на 100 години се строи подобно нещо в областен град. Редно е преди разработката на УПИ да чуем идеята на инвеститора и какво точно смята да прави", заяви кметът Калин Каменов.
Градоначалникът уточни, че е проведена среща с проектанта, а на публичните въпроси на гражданите ще се отговори още следващия месец.
Припомняме, че планът е на мястото на търговски център "Суми" да бъде направен голям хотел, в който да се осъществяват развлечения и хазартна дейност. Темата разбуни духовете сред врачани и живущите в идеалния център на града.
29.09.2020, 12:18 часа
4399 4
Коментари

H2O

29.09.2020, 20:20 часа
Причината,че не е предвидена АВТОМИВКА

Боко тиквата

29.09.2020, 18:15 часа
Калинчо пич....ката няма шкафче той пълни цял гардероб с евро от комисионни даде от неговото братче Пич...…..та за хилядите некачествени ремонти и общинските парцели.

от психатрията

29.09.2020, 17:28 часа
С какъв инвеститор ще се среща Коки шмекера като тоя инвеститор му даде парите за изборите и сега трябва да се върне жеста, до кога ще ни баламосваш бе циганче Галатинско.

Пълните ли шкафчетата редовно?

29.09.2020, 16:37 часа
Чудесно, защо отлагате?Разрешете на мутрите да си направят игрална зала и публичен дом на центъра.Може общината да е акционер и да има бардак-отстъпки за служители и близки до властта люде.Строителството естествено ще се възложи на мръсния прекор ...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha