Юношите старша и младша на "Локомотив" /Мездра/ стартираха с по 2 победи в Зона „Враца" /снимки/

Юношите старша и младша на "Локомотив" /Мездра/ стартираха с по 2 победи в Зона „Враца" /снимки/ Юношите старша и младша възраст на „Локомотив“ /Мездра/ стартираха с по две победи в първенствата по футбол в Зона „Враца” при U19 и U17. 
В първия кръг „старшата“ на мездренския клуб разгроми като гост „Ботев 2013“ (Криводол) с 10:1 (голмайстори: Валентин Горанов - 3, Християн Ивов - 2, Росен Крумов, Християн Илиев, Паоло Петков, Радостин Петракиев и Никола Цолов - по 1), а във втория кръг се наложи на собствен терен над ПФК Ботев (Враца) с 3:1. На два пъти точен за младите „железничари“ бе капитанът на отбора Росен Крумов, веднъж се разписа Валентин Горанов. Почетното попадение за врачани отбеляза Александър Добчев от дузпа. С перфектни намеси в рамките на вратата се отличи 15-годишният страж на „червено-черните“ Никълъс Петров. 
Mомчетата на треньора Владимир Найденов оглавяват временното класиране в група с пълен актив от 6 точки, колкото имат още „Бдин 1923“ (Видин) и „Монолит“ (Бяла Слатина). 
В следващия кръг U19 на „Локомотив“ (Мездра) гостува на „Монолит“ (Бяла Слатина). Двубоят е в петък, 9 октомври, от 16:00 часа. 
Юношите младша на „Локомотив“ също постигнаха две победи. В първия кръг момчетата на треньора Стоян Стоянов сразиха като домакини „Левски 2020“ (Лом) с 9:1 (Александър Лазаров - 6, Цветелин Иванов, Мартин Маринов и Стивън Докьов - по 1), а във втория кръг надделяха в Козлодуй над „Първа атомна“ с 3:2. Две попадения в този мач отбеляза капитанът Александър Лазаров, едно добави Християн Елисейски. 
„Младшата“ на „Локо“ (Мездра) е лидер в таблицата с пълен актив от 6 т., заедно с тима на „Ботев4 (Враца). В следващия кръг U17 на мездренския клуб приема своите връстници от „Ботев“ (Враца). Рeгионалното дерби е в сряда, 7 октомври, от 16:00 часа на изкуствения терен на градския стадион. 
Децата на „Локомотив“ записаха две домакински загуби от началото на сезона. Най-напред те инкасираха поражение от „Бдин“ (Видин) с 0:8, а след това отстъпиха пред „Любимец“ (Търнава) с 1:5 (Тонислав Колев). Има вероятност обаче подрастващите „железничари“ да запишат служебна победа в този двубой поради съмнение за нередовни състезатели в състава на гостите. В следващия кръг детският тим на „Локо“ (Мездра) гостува на "Дунав 2016" (Селановци). 
Междувременно този уикенд стартираха зоналните шампионатите при най-малките - Футбол 5 и Футбол 7. На турнира във Враца момчетата на "Локомотив", родени през 2012 г. (Ф5), с треньор Владимир Найденов, сразиха "Монолит" (Бяла Слатина) с 11:0 (Асен Асенов - 5, Емилиян Трънчев - 3, Ивайло Стоянов, Кристиян Йотов и Цветозар Иванов - по 1), а момчетата, родени през 2010 г. (Ф7), с треньор Стоян Стоянов, се наложиха над "Атлетик" (Козлодуй) с 2:1 (Михаил Карашлийски - 2).   
05.10.2020, 15:37 часа
1618 1
Коментари

Боби Бизона

05.10.2020, 18:43 часа
Във Враца много слабо и безотговорно се работи с юноши и деца само се правят вятърничави изказвания и се правят снимки и тарикатлъци.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha