Проклятието действа! „Топлофикация“ отново разкопа ул. „Околчица“ във Враца, няма кой да спре безхаберния монополист /снимки/

Проклятието действа! „Топлофикация“ отново разкопа ул. „Околчица“ във Враца, няма кой да спре безхаберния монополист /снимки/ „Топлофикация“ отново разкопа ул. „Околчица“ във Враца, видя репортер на агенция BulNews.
Поредният трап е точно до прясно ремонтиран участък от пътя, който отново беше съсипан от същото дружество. Едва ли има в страната толкова често разкопаван асфалт от частна фирма.
Цялата улица, по която минава основният трафик към най-големия жилищен комплекс – „Дъбника“, е осеяна с кръпки, останали след многобройното ровене заради честите аварии на амортизирания топлопровод. Така местните шофьори са принудени постоянно да минават през огромни дупки, в които чупят автомобилите си.

Проклятие! „Топлофикация“ отново разкопа ул. „Околчица“ във Враца, шофьорите псуват /снимки/

Хората продължават да се питат дали има сила във Враца, която да може да нареди на „Топлофикация“ да смени тръбите си под цялата улица и така да спре с всекидневните разкопавания на асфалта. Очевидно е, че топлопроводът е напълно корозирал и по тази причина дружеството е принудено да го кърпи на парче.
За съжаление на врачани, собственикът на компанията Христо Ковачки няма желание да инвестира в цялостната подмяна на топлопровода под ул. „Околчица“ и по тази причина жителите на областния център ще продължат да си трошат колите в неговите дупки.
Вероятно е въпрос на време хората да се организират и да излязат на протест срещу безхаберието на милионера Ковачки.
Другата възможност е кметът на Враца Калин Каменов да спре издаването на разрешения за строителни дейности по ул. „Околчица“, докато от „Топлофикация“ не поемат ангажимент да спрат със съсипването на градската инфраструктура.
07.10.2020, 13:46 часа
5088 5
Коментари

коко

07.10.2020, 16:21 часа
на кмето му е през дедовио он там не минава

:)

07.10.2020, 14:20 часа
До като чакаме топлофикация да си смени тръбите никога няма да видим асфалт в тоя град!

по младата тиква

07.10.2020, 14:18 часа
Калинчо си мисли само за маршрута Враца-София и обратно в квартирата на пробива зарязал е града и работата да си обира и лакомото и ненаситно обкръжение.

кой е виновен?

07.10.2020, 14:11 часа
кой е виновен според вас/ топлофикация които ремонтират авария или този който е дал заповед да се положи нов асфалт над старите и ръждясали тръби

шиши

07.10.2020, 14:06 часа
Над Топлофикация има една улица Вардар разкопана от две години с две огромни дупки, кой трябва да си свърши работата Общината къде дреме и мисли само за далавери.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha