Бездетно семейство отвлича и насилва бременна във Валенсия, за да им даде детето си

Бездетно семейство отвлича и насилва бременна във Валенсия, за да им даде детето си Бездетно семейство отива на съд във Валенсия по обвинение, че отвлича, изнасилва и намушква с нож бременна жена, пише The Sun.
39-годишен румънец и 45-годишна испанка са обект на разследването, след като бременна жена от румънски произход ги обвинява в зловещите деяния.
Прокуратурата настоява за 21 години затвор за мъжа и 19 години за жената, след като смята, че са събрани достатъчно доказателства, уличаващи ги в посочените престъпления, предаде Канал 3.
Жертвата разказва, че многократно е отказала €100 000, за да им даде бебето си, след което е изнасилена многократно и от двамата, удряна е с бухалка и на няколко пъти е ръгана с нож.
Подсъдимите признават, че са предложили подслон на жената, след което са правили секс с нея, но доброволно. Жената дори разказва, че най-често мъжът ѝ интимничил с „гостенката“, като тя само получавала „по някоя целувка“.
Свидетелстващият полицай по делото разказва, че само при споменаването на думата „нож“, жертвата изпадала в нервно състояние и започвала да се поти. Униформеният споделя още, че е чул мъжът да казва на жена си, че „няма да могат вече да получат бебето и ще се наложи да я изритат от къщата“.
08.10.2020, 15:09 часа
741 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha