Монтанчани изреваха: Нямаме достъп до тротоарите заради паркирани коли, ходим по улицата /снимки/

Монтанчани изреваха: Нямаме достъп до тротоарите заради паркирани коли, ходим по улицата /снимки/ Жители на Монтана се оплакват от безумно паркирани коли по тротоари в града, научи агенция BulNews.
Възмутена гражданка си е направила труда да заснеме част от нарушителите и е публикувала снимките в социалните мрежи, за да видят повече хора пред какви препятствия се изправят пешеходците от областния център. 
На кадрите ясно се вижда, че тротоарите са затапени от автомобили. Типично в стила на Северозапада, част от монтанските водачи са "блеснали" с нулевите си шофьорски умения.
Заради тях майките с колички и хората със специални потребности трябва да слязат на пътя, което е предпоставка за пътен инцидент. На останалите пешеходци пък се налага да умуват как точно да обиколят зарязаните возила. 
От коментари в социалната мрежа става ясно, че това е масова практика в Монтана.
„То из целия град е така, елате в „Младост“ №2, покрай новия „Жизел“, да видите какво е. На нас се налага  да ходим по улицата. Да се забранят тези безразборни спирания по тротоари“, казва възмутена монтанчанка.
Жителите на града са готови да организират и подписка, за да се спре масовото неправилно спиране в града, споделят те в коментарите.

 
09.10.2020, 08:40 часа
1748 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha