Ето поне 4 причини да сте заедно, но да живеете поотделно

Ето поне 4 причини да сте заедно, но да живеете поотделно Имате свой живот. Свикнали сте да живеете по определен начин с вашите собствени правила. Имате жилище, работен график, за който не ви се налага да се съобразявате с половинка. Внезапно обаче се появява някой, с когото искате да бъдете, но не искате да променяте живота си. Ако и той е съгласен с това, можете да опитате да сте заедно, но разделени. При някои двойки, които имат проблеми със съжителството и с навиците, но въпреки това се обичат, животът заедно, но и поотделно е решение, което звучи предизвикателно, но не е невъзможно. Да живеете обвързани, но разделени е фантастичен, нетрадиционен начин да сте едновременно заедно, но без да губите независимия си живот. Ето няколко причини да опитате да бъдете двойка по този начин.

Ще имате собствено пространство
Ако в предишните ви връзки сте се чувствали задушени от партньора си или сте имали пререкания на битови теми, които са ви попречили да сте щастливи под един покрив, изборът да сте разделени и обвързани е едно възможно решение. Така ще споделяте време и пространство, което желаете без да се натрапвате един на друг и без да стигате до битови пререкания, които да помрачат любовта ви. Ще имате възможност да разполагате с достатъчно време да постигате целите в собствения си живот.

Няма да нарушите живота на децата си
Ако имате деца, понякога е трудно да ги накарате да приемат нов човек в живота им, както и във вашия. За да избегнете проблеми с приемането и за да не травмирате излишно децата си, можете да опитате връзка от разстояние, в която всеки от вас живее в своя дом, но прекарвате важни моменти от живота си заедно.

Няма да ви се налага да търпите още един зависим партньор
В много връзки се случва така, че единият партньор става зависим от другия, нуждаещ се от него. Ако ви е омръзнало от такива взаимоотношения, опитайте по този начин. Ще ви е по-лесно да дишате свободно без да помрачавате любовта си с подобни отровни отношения, които ще ви направят нещастни. А и така човек успява да забележи неща, които иначе би отминал и с които би се примирил.

Искате да бъдете загадъчни и да поддържате връзката жива
Съвместното съжителство е колкото прекрасно, толкова и пагубно за една връзка. С навлизането в коловоз и битови различия любовта може да загине много бързо. Можете да опитате да сте заедно, но да живеете поотделно, за да съхраните тръпката, да се чувствате отново на 20, а и за да поддържате взаимния си интерес.
17.10.2020, 11:00 часа
617 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha