Топ готвач глези с домашни вкусотии гостите в ресторанта на селски комплекс „От фермата“ в Нефела /снимки/

Топ готвач глези с домашни вкусотии гостите в ресторанта на селски комплекс „От фермата“ в Нефела /снимки/ Собствениците на селски комплекс „От фермата“ в Нефела не спират да изненадват своите гости, научи агенция BulNews. 
В ресторанта е назначен нов топ готвач с дългогодишен опит в чужбина и по българското Черноморие. Менюто на заведението е напълно обновено, като ястията се приготвят от сезонни и екологични продукти. В ресторанта вече има и домашно обедно меню на достъпни цени. 
За да е пълно забавлението, всеки петък и събота в заведението има жива музика, а като комплимент собствениците Христо Василев и Агнеса Тодорова са приготвили изненади за многобройните си клиенти. 
Ресторантът разполага с около 90 места, което го прави изключително подходящ за фирмени тържества и банкети дори в студените сезони. За ценителите има и лист с качествени био вина за всеки вкус. 
Селски комплекс „От фермата“ включва фурна и фирмен магазин, където се предлагат изцяло натурални продукти. В хлебарницата се правят четири вида хляб – бял с квас, пълнозърнест, царевичен и типов. В магазина има млечни продукти, произведени от собствениците, а скоро на витрините ще се предлагат и местни продукти от домашно отгледани животни. 
Всеки, който иска да се върне към вкуса от детството с домашно приготвена и чиста храна, може да посети заведението от вторник до неделя от 8 до 23 часа. 
За допълнителни въпроси и резервации, позвънете на тел.: 0876459594.
 
13.10.2020, 08:50 часа
6974 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha