Диана Дамянова: Нещо става в България! И то, наказанието, ще дойде. Скоро!

Диана Дамянова: Нещо става в България! И то, наказанието, ще дойде. Скоро! Нещо става в България!
Една сама жена накара Нова Загора да се събуди и да иска чист въздух.
Трима мъже /единият от тях мой добър познат с великолепно чувство за хумор/ събудиха градските хора и вече 100 дни ги държат на улицата, с което превърнаха центъра на София в забранена за властта територия.
Двама самотни евродепутати успяха така да разбъркат бюрократичната кочинка на Брюксел, че да доведат до приемане на унищожителен документ, разкриващ безобразията в България и техния извършител.
Един сам режисьор направи цяла Панорама, воглаве с ниско приклонилият главата си водещ, смешна, нелепа и показа колко е нагла политическата класа и нейните мисири.
Една дребничка жунралистка се превръща в страшилище за политическата сган и никой не смее да са изправи срещу нея.
Срещу това - политическите лилипути седят по пънчета, подаряват стари килими и псевдотреви и не смеят да се появят никъде, където не е проведено прочистване и режисиране.
Нещо става в България! Май се ражда гражданско общество! Срещу това всяка диктатура е безпомощна, дори и най-наглата.
Часовете на диктатора са преброени. И на този и на следващите, които се опитат да работят за себе си, а не за обществото.
Нещо става в България! Ражда се гражданско общество. А то, гражданското общество, е най-големият гарант за демокрацията. Тогава политическата измет се свира по дупките си и чака наказанието.
И то, наказанието, ще дойде. Скоро!

Пиар експертът Диана Дамянова, Фейсбук
13.10.2020, 10:32 часа
2049 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha