Палаво помагало! Как пенисът да остане твърд по време на секс

Палаво помагало! Как пенисът да остане твърд по време на секс За някои мъже, особено с напредването на възрастта, забавлението от секса може да се извади от уравнението, защото се притесняват от възможна еректилна дисфункция, импотентност или недостатъчно твърда ерекция.
Няма какво да се лъжем, мъжете винаги мислят за пениса си, независимо дали е еректирал или не.
Когато мъжът има проблеми с ерекцията, това може да бъде неудобно и за двете страни. Той се смущава, а жената може да се притесни, че загубата на ерекция означава, че той не я намира за привлекателна.
Това обикновено не са валидни страхове, но когато сме голи, логиката обикновено не взема предвид нашите емоционални реакции.
Ако вашият партньор остарява и редовно губи ерекцията си, това не означава, че сексуалният ви живот е приключил - или че той трябва да се контролира от виагра или други медикаменти.
Има физиологични и психологически причини, поради които пенисът на мъжа ви не остава твърд.
Ето как да помогнете на пениса му да се втвърди и да остане твърд, така че да може да правите страхотен секс заедно с партньора си, без да се тревожите за ерекцията му.

1. Опитайте нова секс поза
Пенисът е орган, който лесно се отегчава от рутината. Дори и най-секси програмата в леглото може да се превърне в недостатъчно вълнуващо упражнение с течение на времето. Ако му е трудно да поддържа пениса си твърд по време на секс, това може да бъде толкова лесно решение, ако смените начинът, по който си разменяте ласки. Новите секс пози могат да възбудят въображението и да задържат пениса му твърд и в действие през цялото време. Дори само преместването от спалнята към пода в хола, може да бъде за любовника ви еротично изкушение, от което той се нуждае, за да накара члена си отново да привлече вниманието върху себе си с възхита.

2. Водете здравословен начин на живот
За да може пенисът да се изправи и да остане изправен, кръвният поток и кръвообращението трябва да бъдат здрави и силни. Освен това тялото трябва да генерира точното количество тестостерон. Грижата за организма и воденето на здравословен начин на живот ще помогнат. Ако мъжът пуши, трябва да помисли за отказване, защото пушенето вреди на кръвообращението, което от своя страна пречи на пениса му да остане твърд. Дори и да не е човек, който вярва в здравословния начин на живот, добрият секс може да бъде достатъчен стимул да го накара да преосмисли философията си.

3. Съсредоточете се върху любовната игра
Мъжете са страхотни, но що се отнася до секс, много от тях са много по-фокусирани върху действителния проникващ секс, отколкото върху любовната игра. Това е грешка. Прелюдията не само ще подобри секса и за двамата участници, но в много случаи причините за неспособността на мъжа да поддържа пениса си твърд са психически. В спалнята не трябва да съществува натиск. Уведомете го, че сексът е много повече от това да пъхне фалоса си във влагалището. Играйте помежду си като тийнейджъри - нищо не е извън границите, освен действителното проникване. Целувките, галенето, опипването, взаимната мастурбация и други видове дразнещи любовни игри гарантират, че ще го вкарат в настроение и ще му позволят да се наслаждава на издръжливостта на пениса му, без да изпитва напрежение да е в свръхмощна ерекция всяка секунда. Което от своя страна може да помогне на члена да остане твърд.
19.10.2020, 10:00 часа
1556 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha