Униформени иззеха боен арсенал и наркотици при спецакция във Великотърновско /снимки/

Униформени иззеха боен арсенал и наркотици при спецакция във Великотърновско /снимки/ Специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност е проведена вчера на територията на районното управление в Елена, под наблюдението на Окръжна прокуратура – Велико Търново, съобщиха от МВР.
Операцията е осъществена от служители на районното управление в Елена и областната дирекция на МВР във Велико Търново. В хода й са образувани две досъдебни производства, три преписки, проверени са 45 автомобила и 70 граждани. Съставени са 6 акта и са наложени 20 глоби по фиш. Заснети са 36 видеоклипа за превишена скорост.
При проверка в неурегулиран имот в село Средно село, обитаван от 52-годишен мъж от село Новогорци, известен на полицията и осъждан. В едно от помещенията са установени 6 пистолета „Макаров“, един - „Байкал“ и един - „Маргони“, дългоцевно оръжие – карабина ИЖ 18, и 152 боеприпаса за тях, всички със заличени номера и без необходимите разрешителни за притежание и съхранение. Оръжията и боеприпасите са иззети.
В друго жилище, ползвано от рецидивиста, са намерени наркотични вещества. По двата случая са образувани досъдебни производства.
22.10.2020, 13:58 часа
750 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha