Ето затова мъжете обичат да пипат с ръце жените там, долу

Ето затова мъжете обичат да пипат с ръце жените там, долу Само една жена може да разбере друга, която е имала лоши сексуални преживявания, причинени от пръстите на мъж във влагалището си и около него. Клиторът е една от важните ключалки, водещи до пълното интимно щастие на момичетата, момчета!
Ако вие се отнасяте с него като с капчук, копче на радиостанция или бутон на звънец, той със сигурност няма да грее от щастие.
За щастие, има и господа, които си разбират от работата и са притежатели на чевръсти и любвеобилни пръсти. За някои от тях е задължителна част от любовната игра – първо се ухажва клиторът с пръсти, след това се обръща внимание на целия женски плътски арсенал. Кое кара мъжете толкова много да обичат играта с клитора?

1. Това е начин да тестват възбудата ни
Пръстите им помагат да разберат дали сме готови за пениса или просто сме се станали по-добри в преиграването на възбудата ни. Когато пуснат ръце във вагината, мъжете са наясно с нивото на влага там. Те смятат, че колкото по-влажна е тя, толкова повече те ни привличат. А ако е напълно суха, им праща сигнали да са по-внимателни и да продължат с предиграта, докато се отворим за тях подобаващо.

2. Те предполагат, че жените харесват това

3. Искат да възбудят партньорката си
Играта с клитора и поставянето на пръстите във влагалището им доставя удоволствие. Особено ако жената успее да свърши благодарение на сръчните им движения. Това кара мъжете да се чувстват голяма работа.

4. Копират от жените
Повечето жени, когато мастурбират, започват от клитора, но след известно време потапят един или два пръста (понякога дори повече) във вагината си за няколко бързи гмуркания и след това се връщат обратно към клитора. Мъжете смятат, че най-добрият начин да се възбуди една жена е да я наблюдава какво обича да прави тя на себе си и след това да го копира.

5. „Тестват" вагината
За някои господа това е начин да разберат вкуса, аромата и дълбините на женския полов орган.

6. Това е част от любовната игра
Мъжете вярват, че използването на ръцете за стимулиране на жената е много важна част от любовната игра. Това е просто част от цялостно изключително приятно преживяване.

Изводи
Жените имат различни видове оргазми (въпреки потенциалното несъгласие на така наречените „изследователи“). Някои от тези видове се нуждаят от стимулация, която понякога е най-добре осигурена от един или повече пръсти, особено оргазми, предизвикани от G-точката и оргазми с пръскане.
С ръката си мъжът може да стимулира няколко зони наведнъж - клитор, G-точка, вагинални стени и ануса.
Когато жената използва ръката си или вибратор, за да мастурбира,
клиторът може да стане нечувствителен, което може да изисква по-голяма стимулация, за да я доведе до оргазъм, отколкото може лесно да се приложи чрез полов акт или чрез орална любов.
Знаете ли, че оргазмичната медитация е техника, която предимно използва пръстите, за да осигури стимулация.
27.10.2020, 11:00 часа
1829 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha