Изненада! Ето кой ще бъде лидер на партията на Цветан Цветанов във Врачанско

Изненада! Ето кой ще бъде лидер на партията на Цветан Цветанов във Врачанско Стана ясно кой ще бъде начело на партията на Цветан Цветанов във Врачанска област.
Криминалният психолог Тодор Тодоров бе избран за местния лидер на Републиканци за България, научи агенция BulNews.
Изборът е изненадващ, тъй като за такъв вече бе спряган д-р Антонио Георгиев. Вероятно желанието на лекаря да остане в сянка и да бъде сложена кукла на  конци на позицията е натежало за промяната в първоначалните планове на бившия втори в ГЕРБ. Така се е стигнало до избирането на лидерското място на Тодор Тодоров. Той е известен със своята работа като криминален психолог и помощта му за разкриването десетки тежки престъпления.
Тодоров признава, че познава Цветанов от 20 години и има достатъчно поводи да му вярва. "Усетил съм в него това, че когато трябва да се работи, никога по никакъв начин не е имало отстъпване, чадър и се е работило до последната капка кръв", заяви психологът.
По думите му има доверие на Цветанов, но това не означава, че са близки.
"Аз съм работохолик, затова и Цветан Цветанов ме е поканил, защото знае, че когато имам задача, в която вярвам ще работя до край, за да я осъществя", казва Тодоров.
23.10.2020, 15:04 часа
8848 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha