Росен Добрев: Разочарован съм от поведението на пенсионерските клубове в условията на COVID-19

Росен Добрев: Разочарован съм от поведението на пенсионерските клубове в условията на COVID-19 Кметът на община Оряхово изрази своето разочарование от поведението на пенсионерските клубове в условията на COVID-19.
Той изрази своята позиция във връзка със случващото се, ето я и нея:

В годините назад винаги съм толерирал и подпомагал инициативите и дейността на всички клубове на пенсионера, функциониращи в населените места на Общината. Те са важна част от културния и социалния живот, пример за задружност и почит към история и традиции. Но, днес в изключително тежката епидемиологична обстановка, в момент, изискващ социална изолация, лична дисциплина и отговорност, особенно за уязвима група, каквата са хората от третата възраст, съм свидетел на обратното. Интензивен клубен живот, организирани екскурзии, чествания и тържества. Не толерирам подобна безотговорност и неглижиране на мерки, които са насочени именно към запазване здравето и живота на пенсионерите.
За самотно живеещите и инвалидите общинска администрация продължава да предоставя възможност за „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания – компонент 3“.
Бъдете разумни!

БЪДЕТЕ ДОБРИЯ ПРИМЕР И ДНЕС!


Росен Добрев
Кмет на община Оряхово
26.10.2020, 10:21 часа
2300 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha