След акция: Задържаха трима души с марихуана в Габровско

След акция: Задържаха трима души с марихуана в Габровско На територията, обслужвана от областна дирекция на МВР-Габрово, се проведе специализирана операция за противодействие на престъпления, свързани с разпространение на наркотични вещества в и около училищата и детските градини, съобщиха от полицията.
На 22 октомври, около 21 часа, е извършено претърсване на таванско помещение на бившето ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ в село Горна Росица. Служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОД на МВР-Габрово и Районно управление-Севлиево, са задържали 43-годишен многократно осъждан жител на село Горна Росица и 45-годишен мъж от Габрово в момента на пренасяне и сушене на растения.
При направения полеви наркотест - същите реагират на наркотичното вещество „канабис“. От установените растения е отделена листна маса с тегло близо 9 килограма. Срещу двамата мъже е образувано досъдебно производство.
На 23 октомври в 12.40 часа, в района на Основно училище „Васил Левски“ в Габрово, е задържан криминално проявен 32-годишен мъж. При извършената проверка е установено, че същият държи полиетиленова свивка с марихуана.
26.10.2020, 12:58 часа
892 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha