Заради CОVID-19: Затварят заведенията и дискотеките в Мездра, вижте какви мерки въведоха от Щаба

Заради CОVID-19: Затварят заведенията и дискотеките в Мездра, вижте какви мерки въведоха от Щаба В община Мездра въведоха нови мерки срещу разпространението на коронавируса, съобщиха от администрацията. 
Във връзка с регистрираното драстично увеличение на броя на заразените лица с CОVID-19 в Република България оперативният щаб към местната управа взе следните решения:

1. Считано от 26.10.2020 г. до 30.11.2020 г., включително, да се преустановят посещенията след 22 часа в заведенията за хранене и развлечения (дискотеки, ресторанти, барове, кафе-аперитиви, заведения за бързо обслужване и др.), намиращи се на територията на община Мездра.
2. Да се преустановят всички събития, организирани на закрито (в т. ч. тържества като сватби, кръщенета, юбилеи и др.), а мероприятията на открито - събори, празненства и др., да се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, като при струпване на хора и невъзможност за спазване на физическа дистанция от 1.5 м. гражданите задължително да носят маска или друго средство, покриващо носа и устата (в т. ч. кърпа, шал, шлем и др.).
3. Да бъдат преустановени всякакви спортни и културни мероприятия на закрито, както и тържествата в детските градини и ясли. Временно да бъде преустановена и дейността на пенсионерските клубове.
4. Да се създаде по установения ред входно-изходен пропускателен режим на територията на пазарите в Мездра и с. Зверино.
Остава задължително спазването на физическа дистанция от 1.5 метра, носенето на предпазно средство за лице, покриващо носа и устата и осигуряването на дезинфектант на входа на всички търговски обекти и учреждения на територията на общината.
 
26.10.2020, 14:59 часа
5406 3
Коментари

сталин

27.10.2020, 02:38 часа
Ненормалници, чак па Щаб, на Бай Ганьо чадъра...

Възмутен

26.10.2020, 20:07 часа
Малеее смях, абе в Мездра няма заведение да работи след 22 часа по принцип. Мерки уж да покаже вожда дет управлява вече години наред.

Пачо регулировчика

26.10.2020, 15:52 часа
Значи мездреньете от утре ша ги пренасочваме към дискотеки, ресторанти, барове, кафе-аперитиви у Враца!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha