Общината бутна постройка в ж.к. „Младост“ във Враца /снимки/

Общината бутна постройка в ж.к. „Младост“ във Враца /снимки/ Община Враца бутна постройка в ж.к. „Младост“, видя първо репортер на агенция BulNews.
Със специализирана техника започна събарянето на жилищна сграда – общинска собственост, която е в изключително лошо състояние. Двуетажната къща е разположена на ул. „Георги Апостолов“. Към момента екипите премахват основната постройка, като след това генерирания отпадък ще бъде депониран, а мястото – почистено.
До мярката се е стигнало след прекратяване на наемните отношения на Община Враца с наемателите, живеещи в жилищната сграда, заради натрупани задължения както към местната администрация, така и към ЧЕЗ, ВиК и други експлоатационни дружества. Живущите са заявили пред служителите на „Общинска собственост“, че разполагат с имот, в който да живеят заедно с децата си. 
Същевременно е извършено и обследване от експерти от отдел „Незаконно строителство“, като в рамките на инспекцията е констатирано, че обекта е в изключително лошо състояние и създава предпоставка за възникване на инциденти. 
Премахването на сградата се извършва в присъствието на служители на полицията, звено „Инспекторат“, ОП „БКС“, представители на ВиК.
Полицейски екип следеше за спазването на обществения ред при събарянето.
 
28.10.2020, 10:39 часа
5024 1
Коментари

Браво

28.10.2020, 17:05 часа
Колко циганска зган, се е окучила там. Поне тоя кмет поизчисти града от вредните чернилки.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha