Бащата на зверски убитата Андреа от Галиче пусна трогателен апел преди старта на делото

Бащата на зверски убитата Андреа от Галиче пусна трогателен апел преди старта на делото Броени дни преди официалното започване на делото за убийството на Андреа от Галиче баща ѝ публикува трогателна изповед в социалните мрежи.
Ето какво написа почерненият Асен:
„Тъжно е, но 2-ри ноември става един от най-важните дни в живота ми. На тоя ден ще чакам моята душата и душата на Анди да намери покой! Това може да стане, ако имам и ваша подкрепа, подкрепата на хора, които искат да живеят без страх и насилие. Моля ви не ме оставяйте сам в ден, в които трябва да бъдем заедно. Анди не е само моето дете, тя е и вашето дете, детето на България, България, която има закон като този, давайки право на убиеца й отнемайки правото на всички вас!
Искам всеки един от вас да си даде равносметка и да не забравя, че злото няма принадлежност и то може да почука на вратата на всеки един от нас. Нека всички ние заедно спрем това, изродът в човешки образ да получи шанс, защото ако му се даде шанс това ще е шанс да убива, краде и изнасилва.
Искам, да се обърна към всеки един от вас и да попитам ще бъдете ли спокойни, ако това дяволско изчадие живее сред вас, ако такива като него се разхождат между нас?
Чакам Ви на 2-ри ноември в 9:30 пред съдебната палата Враца!".
30.10.2020, 13:18 часа
3125 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha