Добра новина! Дани от Враца заминава за Сърбия, предстои му операция

Добра новина! Дани от Враца заминава за Сърбия, предстои му операция Дани от Враца заминава за операция в Сърбия, научи агенция BulNews.
Припомняме, че Даниел Маринов от града под Околчица, преди 4 години претърпява нелеп инцидент в басейн, при който остава обездвижен от врата надолу. Момчето заминава за интервенцията на петък 13-ти.
Борбеният младеж публикува информацията на страницата си в социалните мрежи.
Вижте какво сподели самият той:

„Здравейте, приятели!
След толкова много препятствия, престои в болници и операции, COVID ограничения и какви ли още не препятствия, най-после имам насрочена дата за първата процедура!
Заминавам на 13.11 (петък) и ще остана под наблюдение в болницата до неделя. Вярвам, че петък 13-ти ще ми донесе късмет, винаги го е правил. Поради ситуацията с COVID процедурата няма да бъде извършена в Турция, а в болницата, в която д-р Джихан Абазович и неговият екип практикуват главно - Global Care Novi Sad, Сърбия. За мен това е без значение, защото важното е, че лекарския екип остава непроменен. Важното е, че най-после ще предприема първата по-сериозна крачка към това да осъществя моите мечти! На същото място ще правя и рехабилитацията, но за нея все още нямаме оферта от болницата. Знаем, че цената е 100 евро на ден. Като отидем на място, лекарите ще кажат колко време е необходимо да премина през интензивна рехабилитация и кога, защото това е от изключително значение за подобряването ми и постигането на максимален ефект от процедурата. Тогава ще получим и офертата. Втората и третата процедура трябва да бъдат извършени през един месец, считано от първата процедура.
Това е, приятели! Най-после стигнахме и до тук! Без всички вас това нямаше да бъде възможно! Вашата подкрепа за мен е от изключително голямо значение и ви благодаря за това, че сте до мен! Фактът, че не водя тази битка сам, ми дава сили да продължавам да се боря! Благодаря Ви!“


Всеки, който има възможност да му помогне, може да го направи на:
IBAN: BG19FINV91501316841132
Титуляр: Даниел Маринов
Банка: Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF
10.11.2020, 11:49 часа
1827 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha