Вижте 7 типа жени, от които мъжете бягат като дявол от тамян

Вижте 7 типа жени, от които мъжете бягат като дявол от тамян В една идеална връзка ще показваме на нашите партньори най-добрата версия от нас по всяко време. Но в реалните отношения често им позволяваме да виждат и най-лошите ни черти. И това някакси е разбираемо. Да живееш с някого, да споделяте финансовите си нужди и тоалетни чинии, може да бъде малко стресиращо. Едно е да сваляме гарда пред любимия, но съвсем друго е да се самосаботираме, показвайки най-неприятните си характеристики. Нерядко жените имат ужасяващи навици като ровене в телефона или в имейла на партньора си, а понякога стигат и до убийствени крайности. Помните сварения заек от героинята Глен Клоуз във „Фатално привличане“, нали? Кои типове жени отблъскват господата?

1. Кучката
Типичната "кучка" се стреми да контролира връзката, като постоянно поставя мъжа на „мястото“ му. Тя вижда себе си като единственият човек, който може да реши проблемите във връзката. Макар че понякога има благородни намерения, непрекъснато натяква на мъжа, че прави нещата погрешно, че не е толкова благороден и че ужасяващо досаден. Опитвайки се да го контролира, тя подкопава мислите, желанията и чувството му за компетентност. Всичко това го лишава от неговата мъжественост.

2. Майката
"Майката" отглежда своя партньор. Тя го обсипва с грижи, дразни го с нейната тревожност, дори избира дрехите му за деня и вярва, че той не може да направи нищо грешно, ако тя се занимава с него. Възприема се като емоционалния барометър на връзката. Майката носи всички радости, всички скърби, всички възходи и падения на връзката върху гърба си. Непрекъснато се чуди как той се чувства, къде е нейното място в отношенията и дали е добре и какво може да направи, за да я поправи. Проблемът с тази роля е двоен. Първо, приятелка или съпруга, която действа като майка на мъжа, ще го накара да се бунтува. В края на краищата, това правят децата. Второ, неадекватно е жената да „кърми“ възрастен мъж.

3. Лисицата
Този тип жена е харизматична чаровница, която завинаги може да привлече мъжете в обятията си. Тя постига това, дефинирайки себе си чрез своята сексуалност. С други думи, тя контролира нейния партньор със секса. Причината, поради която това саботира връзката, е, че Лисицата манипулира и изнудва партньора си с ласки. Ако иска секс, той трябва да направи това, което тя иска.

4. Девойката в беда
Концепцията за девойката в беда е проста: момчето среща момиче, момчето спасява момичето, момчето и момичето заживели щастливо след това. Може да звучи романтично, лесно и продуктивно, но работи само за известно време. В дългосрочен план една жена не може винаги да е в беда, а мъжът не винаги може да действа като герой.

5. Дразнителката
Повечето жени са изпадали в ситуация, в която се правят, че са достъпни за интимност, а в последния момент се отдръпват, преди да се „приключи сделката“. Такова дразнене в началото може да изглежда симпатично и забавно, но прекалено бързо се превръща в досадно и дава достатъчен мотив за загуба на интерес от мъжете. Твърде много дразнене изгражда стена между двама партньори - основа, която трудно може да се преодолее след това.

6. Счетоводителката
Тя се фокусира върху равнопоставеността във връзката - пълно равенство между партньорите. Жената от този тип следи кой плаща за какво и кога, наясно е с харчовете на половинката си и с деня на получаване на заплатата. Проблемът тук е, че отношенията не са бизнес, а са удоволствие. Ако те не се възприемат като приятни, интимността ще увехне и любовта просто ще стане съпътстваща щета.

7. Принцесата
Когато една жена играе ролята на принцесата, тя се интересува не толкова от любовта, отколкото от това тя да бъде обожавана от мъжа. Принцесата иска да се омъжи за господин, който я възприема като трофейна жена. Жените от този тип не само ограбват щастието на половинката си, тъй като връзката им е празна и е за показ, но ощетяват и себе си, отказвайки се от истинската любов за място върху нечий пиедестал.
26.11.2020, 11:00 часа
720 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha