Юношите старша на "Локомотив" /Мездра/ с шеста победа през сезона /снимки/

Юношите старша на "Локомотив" /Мездра/ с шеста победа през сезона /снимки/ Продължава доброто представяне на юношите старша възраст на "Локомотив" (Мездра) в първенството на Зона „Враца“. В среща от 8-ия кръг на шампионата момчетата на треньора Владимир Найденов разгромиха като домакини абсолютния аутсайдер в групата "Ботев 2013" (Криводол) с 9:1 (на полувремето 4:0). 
По два гола за категоричния успех на младите „железничари“ отбелязаха Божидар Цветков, Венислав Митов и Валентин Горанов, а по веднъж се разписаха капитанът на отбора Росен Крумов, Паоло Петков и Стивън Докьов. 
В останалите срещи от кръга "Бдин 1923" (Видин) победи на собствен терен "Кариана" (Ерден) с 4:0, а "Монолит" (Бяла Слатина) се наложи като гост над "Първа атомна" (Козлодуй) с 1:2. 
Начело в класирането при U19, два кръга преди края на есенния полусезон, са "Локомотив" (Мездра) и "Бдин 1923" (Видин) и с по 19 точки - актив, натрупан от двата отбора след 6 победи, 1 реми и нито една загуба. Локомотивци обаче са с малко по-добра голова разлика – 43:9 (+34), докато головото съотношение на видинчани е 40:8 (+32). Трето място делят "Ботев" (Враца) и "Монолит" (Бяла Слатина) с по 12 т., като врачани са с мач по-малко. 
В следващия кръг старшата на "Локо" (Мездра) гостува на "Ботев" (Враца). Регионалното дерби е на 20 ноември (петък) от 15:00 часа. В последния есенен кръг на 27 ноември юношите на мездренския клуб приемат "Монолит" (Бяла Слатина).          
17.11.2020, 12:59 часа
444 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha