Опасен инцидент! Бус и баничарка се удариха между Лом и Козлодуй, има ранени /снимка/

Опасен инцидент! Бус и баничарка се удариха между Лом и Козлодуй, има ранени /снимка/ Катастрофа между бус и баничарка е станала на пътя между Лом и Козлодуй, научи агенция BulNews.
Инцидентът е от вчера, около 14.30 часа. 20-годишен мъж от Кнежа е управлявал на товарен автомобил "Ситроен Джъмпер" с монтанска регистрация. Той се е движел от село Долни Цибър към Вълчедръм, когато не спрял на пътен знак Б2 – „Спри! Пропусни движещите се с предимство!”, навлязъл в кръстовището и отнел предимството на движещия се от дясната му страна по пътя с предимство в посока от Лом към Козлодуй товарен автомобил "Фолксваген Кадди" с монтанска регистрация. При произшествието са нанесени материални щети по двете возила и са причинени охлузни рани на двама от пътниците в „Ситроен“-а, на 36 г. и 32 г.
Пострадалите са транспортирани с линейка до болницата в Лом, където са прегледани и са освободени за домашно лечение, без опасност за живота. Водачите са изпробвани за употреба на алкохол с дрегер, като пробите са отрицателни.
На местопроизшествието е извършен оглед и образувано досъдебно производство, а на виновния водач са съставени 2 акта по Закона за движение по пътищата.

*Снимката е илюстративна
20.11.2020, 10:51 часа
4295 1
Коментари

Бай Петко

20.11.2020, 12:50 часа
Бях там и видях,буса бял вътре с кравешки фъшкии и баничарката бяла с надписи,страничен лек удар,движението беше блокирано за няколко часа.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha