Тежък ден за огнеборците от Монтана, гасиха пожари в 3 къщи

Тежък ден за огнеборците от Монтана, гасиха пожари в 3 къщи Огнеборците от Монтана са гасили пожари в 3 къщи през изминалия ден, съобщиха от полицията в областния град.
Малко преди полунощ е получен сигнал за огнен инцидент в село Габровница. След бързата реакция на пожарникарите е бил загасен метален кош с дърва, собственост на местна жителка. При пожара са унищожени 5 куб. м. дървесина за огрев, а сградата е спасена. Причината за произшествието e в процес на установяване от районното управление в Монтана.
В 3 часа през нощта са се отзовали на сигнал за бушуващи пламъци в къща в Аспарухово. Огънят е унищожил 60 кв. м. покривна конструкция, 10 бр. вещи от домакинското имущество и 5 мебели. Спасена е сградата, а причината за пожара се установява.
Вчера, около 18 часа, два екипа на Пожарната в Монтана са посетили сигнал за пожар в апартамент в ж.к. "Пъстрина", собственост на местен жител. При произшествието са опушени 100 кв.м. стени. Причина за пожара е замозапалване на комин, уточняват от полицията.
Същия ден, в 18.25 часа, екип огнеборци  са загасили метален контейнер на ул. "Агликина поляна" в Монтана. При произшествието няма нанесени щети.

*Снимката е илюстративна
20.11.2020, 12:09 часа
1822 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha