Александър Веселинов блести за "Левски" /Лом/ с гол–шедьовър

Александър Веселинов блести за "Левски" /Лом/ с гол–шедьовър Гол със задна ножица на Александър Веселинов довърши "Локомотив" /Дряново/ за победата с 3:1 на "Левски" /Лом/, като гост. Срещата бе от 16-ия кръг на Северозападната трета лига.
В 72-та минута юношата на "Монтана" изненада вратаря Христо Христов и прати топката в сглобката на горния десен ъгъл на вратата на "Локомотив".
Срещата започна лошо за дряновчани. В 26-та минута Денчо Шапкалиев си отбеляза автогол, като пресече пас към Йордан Георгиев, но топката се отзова в мрежата за 0:1. В 55-та след центриране от корнер Тодор Чирпанов изравни. Радостта на "Локо" не продължи дълго. След пряк свободен удар на Мариян Огнянов вратаря Христов не изчисти топката както трябва и Васил Сапунджиев я довкара за 1:2. В 72-та страхотното изпълнение на Александър Веселинов от дузпата доведе нещата до 1:3 за "Левски".
След два отложени кръга, заради болни от коронавирус, тимът от Лом записа поредния си успех и вече има 36 точки начело в класирането. По 31 имат "Севлиево" и "Спартак" /Плевен/.
В следващия кръг "Левски" приема "Вихър" /Славяново/.
22.11.2020, 22:12 часа
1115 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha