Шок! Полицай защитава убийците на Ники!

Шок! Полицай защитава убийците на Ники!

Невероятен скандал е на път да избухне във Враца заради непремерени реплики на полицай, изпуснати по време на обсадата на съдебната палата. Миналият четвъртък стотици протестиращи бяха обградили сградата на съда, където се гледаше мярката за неотклонение за убийството на 16-годишния Николай Димитров. Обвиняеми по случая са Иван Каменов-Цофъра, Ивайло Иванов-Акулата и Калин Димитров-Скинара. Във vbox7.com има качени два клипа от новините на Нова телевизия, които отразяват случващото се във Враца. Достатъчно е внимателно да гледате и слушате видеото, за да ви настръхне косата! На www.vbox7.com/play:b81960b080 и www.vbox7.com/play:ea85c62f3a ще чуете реплики, които са толкова скандални, колкото репликата на Петър Младенов „По-добре танковете да дойдат!“. След тези думи през 1990 година президента Младенов подаде оставка.
На въпрос на разгневени майки защо полицията във Враца не пази децата им, инсп. Бисер Кънчев, който е зам.-началник на служба СОД към ОДП на МВР отговаря: „ЛЯГАЙТЕ СИ В 22 ЧАСА И ТОВА НЯМА ДА ВИ СЕ СЛУЧИ“!!! И понеже наобиколилите го майки го гледат невярващи на ушите си, Бисер Кънчев добавя: „РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВО ВИ КАЗАХ?“ и заплашително маха с пръст!
Изказването на инспектор Бисер Кънчев първо е недопустимо заради служебното му положение. Тези думи са грубо нарушение на Етичния кодекс на МВР и освен, че са цинични, те са и брутални!
Второ - как може офицер от МВР да се заканва с пръст срещу опечалени майки, които протестират срещу врачански мутри, убили садистично детето им?!
Трето - формулата да си жив в Република България, означава ли, че трябва да си лягаш до 22 часа, защото след това МВР не може да ти гарантира живота?!
Четвърто - арогантното поведение и изказване на Бисер Кънчев означава ли, че той иска ограничаване на свободата на българските граждани чрез военно положение с вечерен час 22 часа?!
Пето - означава ли, че след 22 часа изпълзява боклукът на Враца, а полицията се прибира страхливо в районното? След 22 часа ли идва времето на Цофъра, Скинара и Акулата ?
Шесто - смята ли назначеният от ГЕРБ на този пост врачански полицай, че още има място в системата на МВР?
Заради изпуснати думи един български президент подаде оставка. Какво ще се случи с инсп. Бисер Кънчев, ще реши първо съвестта му. Ако няма такава, ще реши началникът на Областната дирекция на полицията комисар Иван Кирилов.
Информационна агенция „Трибали“ е готова да стигне до най-високото ниво в държавата и ще се бори подобни хора да не работят в МВР. Заради паметта на Николай Димитров…

23.10.2013, 09:12 часа
54003 236
Коментари

Любо Ганев

29.08.2017, 12:34 часа
Капута Б. Кънчев е тъп. военен, не знайно как е станал инспектор в МВР. Тъпнанри като него и Тодор Козовски дал бог във Враца. Калкото Тошко е волейболист толкова и полицай. Прости и неграмотни и злобни хора. В МВР са само тъпунгери и изклесяци.

Митко Газибарски

13.08.2017, 15:04 часа
Биската Кънчев ми намресива, че и него скро ще му бият шута. Да оди да работи в БДЖ, да подбива траверси за каквото е учил.

врачанин

28.05.2017, 18:30 часа
Отбора на пияндурниците при УШЕВИ се увеличава(1.6 промила), синчето Бонячо на капута Кучката освен че пяндурник е и престъпник(преби едно 16 годишно хлапе в Хайреден). Освен това капути от МВР го крият два дена додето изтрезнее.

ломски мангал

28.05.2017, 18:30 часа
Галето пуска и отзад, на Киконова шундата е гранасяла, Сливата Хрислтова си е слива ама червива. Такива на Кънчев ги ползвам като капу...т, защото една част изброените трендафили са треперливи, а други спинозни.

вече от софето

28.05.2017, 18:30 часа
Абе и аз се убедих, че материяла в БКС Враца е къде по добър от МВР, следствие и путкарутура Враца. А капута Кънчев да лиже минжите на изброените по допу куррвееета, що не мое да прави нищо друго осюовен да пълни нужника в райнното.

врачански мангал

28.05.2017, 18:30 часа
На Галя Ваковица, пиядето Николайчо нещо почна да оди когато е дежурна, като на пробация. Прости кур..вииии, цяла Враца ви знае колко имате в катуната, такива като Гале, Киконова, Йорданова и сие, щом ще си избрали такиви калапутняци от МВРТО.

лозар

28.05.2017, 18:30 часа
До магистрат. Колко дудуци е правила Коновица за да стигне до София, щото като я гледам този червен керкенез, аз дъртия грездей не бих си плакнал с нея. То и футбалеро Васко нали и би шута, та оди сега като глуа кучка и пробиво.

магистрат

28.05.2017, 18:30 часа
Круувето Киконова е изключително простооо и нагло. Навремето Мая обащата я уреди в София, след спинозните паднаха от власт я набута във Враца да не умре от глад. Това се зане в цяла София.

врачански мангал

28.05.2017, 18:30 часа
Единствената разликата е, че единият ломският цуцуманин, а другоят е косталевски копанарин за който е написан статията. А Кр..уввете няма какво да ги коментираме като кинонова, ваковица и сие, само създават разплодителки за електората на ДПС.

музовир

28.05.2017, 18:30 часа
Ха, ха, нямоло в Ломско власи. Ха, ха, то няма българе там, а такива шкембливи и пропаднали власи като Гъзибарецо, емигрирха у Враца. Там нали мамките ви цигаски зачеват в лимано, ломски пустиняк цигански.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha