Шок! Полицай защитава убийците на Ники!

Шок! Полицай защитава убийците на Ники!

Невероятен скандал е на път да избухне във Враца заради непремерени реплики на полицай, изпуснати по време на обсадата на съдебната палата. Миналият четвъртък стотици протестиращи бяха обградили сградата на съда, където се гледаше мярката за неотклонение за убийството на 16-годишния Николай Димитров. Обвиняеми по случая са Иван Каменов-Цофъра, Ивайло Иванов-Акулата и Калин Димитров-Скинара. Във vbox7.com има качени два клипа от новините на Нова телевизия, които отразяват случващото се във Враца. Достатъчно е внимателно да гледате и слушате видеото, за да ви настръхне косата! На www.vbox7.com/play:b81960b080 и www.vbox7.com/play:ea85c62f3a ще чуете реплики, които са толкова скандални, колкото репликата на Петър Младенов „По-добре танковете да дойдат!“. След тези думи през 1990 година президента Младенов подаде оставка.
На въпрос на разгневени майки защо полицията във Враца не пази децата им, инсп. Бисер Кънчев, който е зам.-началник на служба СОД към ОДП на МВР отговаря: „ЛЯГАЙТЕ СИ В 22 ЧАСА И ТОВА НЯМА ДА ВИ СЕ СЛУЧИ“!!! И понеже наобиколилите го майки го гледат невярващи на ушите си, Бисер Кънчев добавя: „РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВО ВИ КАЗАХ?“ и заплашително маха с пръст!
Изказването на инспектор Бисер Кънчев първо е недопустимо заради служебното му положение. Тези думи са грубо нарушение на Етичния кодекс на МВР и освен, че са цинични, те са и брутални!
Второ - как може офицер от МВР да се заканва с пръст срещу опечалени майки, които протестират срещу врачански мутри, убили садистично детето им?!
Трето - формулата да си жив в Република България, означава ли, че трябва да си лягаш до 22 часа, защото след това МВР не може да ти гарантира живота?!
Четвърто - арогантното поведение и изказване на Бисер Кънчев означава ли, че той иска ограничаване на свободата на българските граждани чрез военно положение с вечерен час 22 часа?!
Пето - означава ли, че след 22 часа изпълзява боклукът на Враца, а полицията се прибира страхливо в районното? След 22 часа ли идва времето на Цофъра, Скинара и Акулата ?
Шесто - смята ли назначеният от ГЕРБ на този пост врачански полицай, че още има място в системата на МВР?
Заради изпуснати думи един български президент подаде оставка. Какво ще се случи с инсп. Бисер Кънчев, ще реши първо съвестта му. Ако няма такава, ще реши началникът на Областната дирекция на полицията комисар Иван Кирилов.
Информационна агенция „Трибали“ е готова да стигне до най-високото ниво в държавата и ще се бори подобни хора да не работят в МВР. Заради паметта на Николай Димитров…

23.10.2013, 09:12 часа
79061 266
Коментари

Виктор

14.03.2019, 07:43 часа
Полицаят не защитава на убийците на момчето. Просто иска да каже, че деца на 16 год. не е редно да обикалят по нощите и по заведенията. А то дискотеките са пълни само с непълнолетни до ранни зори. Не за случая, по принцип.

полицай

22.11.2018, 20:57 часа
След някой друг ден, като изгонят Директора Янколов ,на другаря Бисер Кънчев няма да може да му помогне и Путин.

гражданин

12.11.2018, 13:54 часа
В България няма полиция, а гей дружинка. Хора, запомнете го добре! Низост е да служиш в редовете на гей дружинка МВР!

врачанин

31.10.2018, 06:03 часа
Какво, само цъкате минуси. Вакова, Конова и сие не са ли парясници. И те са набутани там, а иначе, не могат кучето у г.ъзо да убодат. А ми такива сте прости и неграмотни круви и пед..ерунгели у системата у Враца.

Чеци от Краводер

31.10.2018, 05:21 часа
Не дайте да сравнявате, Биската с Муле. Засегате мулуета у наше село с които се слушаме. Споменатите джагали, моят единствено да пълнят нужника у раЙОННОТО.

софиянец

31.10.2018, 05:06 часа
Продължение. Едната гънка е от мотика, а другата е порождение за да могат да пазат равновесие. Или просто, казано, повсеместни, недоклатени тъпу...нгери.

софианец

31.10.2018, 05:04 часа
Тошко Козовски(Пръча, това го знаем в маала.), тъ..п топсерсемин, едва изкласил спротното у Враца. Отроче, на сътрудник от ДС. Както цяло, у МВР Враца, повечето са такива, като него и Мулето Кънчев-с две гънки в мозъко.

запознат

24.09.2018, 19:40 часа
Бисер Кънчев, ще последва съдбата на Георги Митов. Във МВР Враца е пълно с боклъци като тях, радвам се че чиската продължава.

полицай

29.08.2018, 08:49 часа
Сега вече другаря Бисер Кънчев може да стане началник в РУ-Враца. Пътят му е разчистен от неговия приятел Директора на ОДМВР- Янко Янколов. За това полицията е на този хал, защото началници стават само негодници.

врачанин

11.08.2018, 15:57 часа
Смятайте, какво представлява Конова, щом Васко избяга чак в Австрия с друга жена. А Ваковица, учи на занаята малката си дъщеря, водейки я по къщите на тъпкачите си. В МВР и Прокуратурата са такиви, крувета на щат, по пропаднали от тези по Е79.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha