Шок! Полицай защитава убийците на Ники!

Шок! Полицай защитава убийците на Ники!

Невероятен скандал е на път да избухне във Враца заради непремерени реплики на полицай, изпуснати по време на обсадата на съдебната палата. Миналият четвъртък стотици протестиращи бяха обградили сградата на съда, където се гледаше мярката за неотклонение за убийството на 16-годишния Николай Димитров. Обвиняеми по случая са Иван Каменов-Цофъра, Ивайло Иванов-Акулата и Калин Димитров-Скинара. Във vbox7.com има качени два клипа от новините на Нова телевизия, които отразяват случващото се във Враца. Достатъчно е внимателно да гледате и слушате видеото, за да ви настръхне косата! На www.vbox7.com/play:b81960b080 и www.vbox7.com/play:ea85c62f3a ще чуете реплики, които са толкова скандални, колкото репликата на Петър Младенов „По-добре танковете да дойдат!“. След тези думи през 1990 година президента Младенов подаде оставка.
На въпрос на разгневени майки защо полицията във Враца не пази децата им, инсп. Бисер Кънчев, който е зам.-началник на служба СОД към ОДП на МВР отговаря: „ЛЯГАЙТЕ СИ В 22 ЧАСА И ТОВА НЯМА ДА ВИ СЕ СЛУЧИ“!!! И понеже наобиколилите го майки го гледат невярващи на ушите си, Бисер Кънчев добавя: „РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВО ВИ КАЗАХ?“ и заплашително маха с пръст!
Изказването на инспектор Бисер Кънчев първо е недопустимо заради служебното му положение. Тези думи са грубо нарушение на Етичния кодекс на МВР и освен, че са цинични, те са и брутални!
Второ - как може офицер от МВР да се заканва с пръст срещу опечалени майки, които протестират срещу врачански мутри, убили садистично детето им?!
Трето - формулата да си жив в Република България, означава ли, че трябва да си лягаш до 22 часа, защото след това МВР не може да ти гарантира живота?!
Четвърто - арогантното поведение и изказване на Бисер Кънчев означава ли, че той иска ограничаване на свободата на българските граждани чрез военно положение с вечерен час 22 часа?!
Пето - означава ли, че след 22 часа изпълзява боклукът на Враца, а полицията се прибира страхливо в районното? След 22 часа ли идва времето на Цофъра, Скинара и Акулата ?
Шесто - смята ли назначеният от ГЕРБ на този пост врачански полицай, че още има място в системата на МВР?
Заради изпуснати думи един български президент подаде оставка. Какво ще се случи с инсп. Бисер Кънчев, ще реши първо съвестта му. Ако няма такава, ще реши началникът на Областната дирекция на полицията комисар Иван Кирилов.
Информационна агенция „Трибали“ е готова да стигне до най-високото ниво в държавата и ще се бори подобни хора да не работят в МВР. Заради паметта на Николай Димитров…

23.10.2013, 09:12 часа
65790 255
Коментари

врачанин

16.03.2018, 13:42 часа
Ни се ги знаем парясниците като Ваковица, Кинова и си е. Не знам за какво си губите времето да ги коментирате. Прости и пропаданли крувии, това са. За тъпанарите от МВР, на всеки е ясно, че са неграмотни и пропаднали педерунгели при това от класа.

bace

12.03.2018, 09:18 часа
колко опечалени майки има този непълнолетен дето ходи по нощни клубове?

врачанин

01.12.2017, 07:56 часа
Капутите от МВРето от Враца не само рекитират с високата цена на тока, но но изрязоха кабелите за ел. енергия като отгоре на това ни писаха предопредителни протоколи. ОСТАВКА на цялото ръководство на МВР Враца.

lozar

30.11.2017, 18:03 часа
Какво чакакте от тънара като Тозодор Козовски, едва изкласил спортното във Враца,отроче на капут от ДС(мръсен и долен боклук). Такъв е Ивайло Данчев(тъп футболит, който излизаше с ботушите на стадионо у Враца),отново уредено земане от тАТИ в МВР.

запознат

30.11.2017, 17:58 часа
Пропападнали изклесяци като Тодор Козовкси, Бисер Кънчев, Дзипалси, Криводолски и т. (служители на елелтро магнатите от РПУ Дъбиника и РУ Враца), рекитират пенсинерите по врачанските лозя, като ги карат да плащат за ток по 60 ст и доп. такси.

врачани

30.11.2017, 08:03 часа
Другаря милицинер пардон "полицай" съпруг на Галя Ваковица, ходи да рекитира бабичките за ракия представяйки се за данъчен. След това Ваковица разнася кръкънделника като градиска пръскачка из лозе по пробиво.

ДАНС

28.11.2017, 13:46 часа
Години на ред другари като М. Петков, Славей Григоров и т.н. въртят незаконна търговия с ел. енергия във Враца, като рекитират пенсинерите по лозята и фирмите в промишлените зони. Независимо от стотиците жалби на хора!!!!

ДАНС

28.11.2017, 13:43 часа
Десислав Начков, Дилков, прокурори от РП, круви като Киконова и Гъзибарецо, Капута Кънчев задно със лужителите на МВР покровителстват незаконната търговия с ел. енергия в вилната зона на града и промишлените зони.

лозар

28.11.2017, 11:52 часа
В Павликени УШЕВИ крадат гориво, а у Враца крувите и педеренгурелите от МВР и Путкуратурата ни рекитират с 60 ст. за кВ час както и в птомишлините зони фирмите.

лозар

18.11.2017, 19:10 часа
Бре Галя Ваковица, става, ама само за турецкая чекияяяяя. Ама, като я правя трябва да и сложа една кърпа на сурата. Пропаднал и треперлива крува.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha