Наглост без граници! Шофьор заряза "Голф"-а си на пешеходна пътека във Видин /снимка/

Наглост без граници! Шофьор заряза "Голф"-а си на пешеходна пътека във Видин /снимка/ Видинчани са станали свидетели на поредното безумно паркиране посред бял ден, научи агенция BulNews. 
Буден жител на града е видял лек автомобил "Фолксваген Голф", спрян върху пешеходната пътека при аптеките  "Рени" и "Марешки" на гарата в града. С паркирането си водачът не само нарушава Закона за движение по пътищата, но и застрашава живота на пешеходците.
Младият видинчанин е заснел наглото спиране и е качил снимката в група във фейсбук, за да видят повече хора до къде се простира капацитетът на собственика на возилото. 
За кратко под нея се изсипаха куп негативни коментари и реакции. 
"За болшинството видинчани, пешеходните пътеки са нещо ненужно и само пречещо им! Така и не се научиха, че не се спира, преди пътеката, а камо ли върху нея! А, това, пък да дадат предимство на пешеходец!?", коментира възмутен жител на града. 
Неправилното паркиране във Видин отдавна е масова практика, но съвестните жители на града не спират да се надяват нарушителите да бъдат глобени, за да си вземат поука. 
25.11.2020, 08:40 часа
1099 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha