Добрият пример! Първокласник подари на училището си във Враца 2 таблета, за да помогне на другите деца

Добрият пример! Първокласник подари на училището си във Враца 2 таблета, за да помогне на другите деца Първокласник подари два таблета на своето училище във Враца, за да помогне на другите деца, научи агенция BulNews.
Малката Яна Николаева наскоро празнувала своя рожден ден и помолила поканените да не й купуват играчки и други вещи, а да й дарят парите, които са предвидили са това. Така момиченцето събрало прилична сума.
След консултация със своите родители, тя решила да купят 2 таблета, които да дарят на директора на СУ „Христо Ботев“ Виктор Кръстев. Желанието на Яна Николаева било те да бъдат подарени на две деца, които нямат възможност да отделят средства за подобна придобивка.
Благородната постъпка на малкото момиче идва точно навреме. Държавата задължи училищата да преминат на онлайн обучение и това създава съществени проблеми за повечето деца, които все още нямат електронно устройство за осъществяването на процеса.
С жеста на Яна Николаева този проблем за две хлапета вече е решен.
В трудното време, в което живеем, едно дете ни подсеща как можем да си помагаме взаимно за преодоляване на трудностите. Дано нейният пример да е заразителен и повече хора решат да подкрепят хората в нужда.
25.11.2020, 10:09 часа
2025 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha