Само в BulNews! „Терористът“ Веселин е запалил пред общината във Враца колата на тъща си

Само в BulNews! „Терористът“ Веселин е запалил пред общината във Враца колата на тъща си Мъжът, който нахлу на 17 ноември в пешеходната зона на Враца и спря пред общината, е запалил колата на тъща си, научи ексклузивно агенция BulNews.
Така на практика Веселин Петров е сбъднал мечтата на повечето семейни, които много искат понякога да направят точно това.
Запалването на кола на публично място, още повече пред община и училище, безспорно е престъпление, дори когато става въпрос за граждански протест. В този случай обаче фактът, че зетят е запалил возилото на тъща си, дава и друг поглед към събитието.
По неофициална информация, дали нарочно или случайно,  лекият автомобил „Рено Меган“, който горя пред общината, е бил с празен резервоар, така че не е имало никаква опасност от взрив. Тази подробност слага край на спекулациите, че колата щяла да гръмне и да пострадат хора. На видеоклиповете, разпространени в интернет, се чува пукот, но той идва от горящите гуми и не е свързан с горивото в резервоара.
Припомняме, че на 17 ноември мъжът влезе с "Рено"-то в пешеходната зона в центъра на града, паркира колата си пред сградата на общината и я запали. Необичайната случка предизвика огромен отзвук в цялата страна, а за нея съобщи първо BulNews.

Извънредно! Мъж паркира колата си пред общината във Враца и я запали, суматохата е невиждана /снимки/

Окръжният съд във Враца постанови „домашен арест“ за Веселин Петров, който ще се контролира от полицията чрез електронно наблюдение.
27.11.2020, 11:15 часа
4808 3
Коментари

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка

27.11.2020, 14:12 часа
Тоя лудия е ясен - понеже е обикновен роб, държавата ще го накаже с цялата си строгост. Интересно служителите с паяка и катаджията вътре ще бъдат ли наказани за грубо непознаване правилника за прилагане ЗДП и за неправилно репатриране на автомобил?

Тонко

27.11.2020, 12:11 часа
Няма никакво значение дали резервоара е пълен или празен, достатъчно е да има изпарения, за да стане детонация.

Кмет

27.11.2020, 11:18 часа
Тъща му вътре ли е била?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha