Скръбна вест! Почина дългогодишен юристконсулт на Община Мездра /снимка/

Скръбна вест! Почина дългогодишен юристконсулт на Община Мездра /снимка/ На 25 ноември 2020 г. на 87-годишна възраст почина Атанас Доков (1933-2020) - дългогодишен юрисконсулт на Община Мездра, адвокат и общественик.
Атанас Доков е роден на 12 юли 1933 г. в Мездра. След отбиване на военната си служба, служи като кадрови офицер в Българската армия. Завършва „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.
Заемал е различни юридически длъжности в Медодобивния комбинат в Пирдоп, Минно-металургичния комбинат в Елисейна и Окръжния съвет на Българските професионални съюзи във Враца. От 1975 до 1980 г. е председател на ДФС „ЖСК-Металург“ и на ДФС „Локомотив“, а през 90-те години на миналия век и началото на този век е юрисконсулт на Община Мездра.
Отиде си един благ, честен и отзивчив човек, който се ползваше с добро име и заслужено уважение в обществото. Човек, който винаги беше готов да помогне на другите, безрезервно отдаден на своето семейство и на работата си. Колега и приятел, който оставя светла диря след себе си!
Община Мездра и ОФК Локомотив изказват съболезнования на близките и роднините на починалия!
Поклон пред светлата му памет!
 
27.11.2020, 12:36 часа
3882 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha