“Първа Атомна“ с класика срещу „Етър“ II /Велико Търново/

“Първа Атомна“ с класика срещу „Етър“ II /Велико Търново/ Убедителна победа за „Първа Атомна“ с 3:0 срещу „Етър“ II /Велико Търново/ в последния кръг на Северозападна трета лига, с която се изкачиха с няколко места в класирането.
За пореден път в герой за домакините се превърна Пламен Валериев. Първо след негов пробив и центриране се стигна до автогол, последваха две попадения на Десислав Атанасов и Валериев за класиката.
„Измина един доста труден полусезон с много контузии и наказания на основни футболисти, което оказа влияние в доста от мачовете. Но трябва да отчетем и налагането на юношите в първия отбор. Християн Иванов, който е само на 15 години, основен футболист Христо Карлуковси (17г.), Емануел Недялков (18г.), Иван Маринов (17г.), Дейвид Гешев (16г.) Алекс Хърлечанов (17г.) – всички те трупат опит и имат доста изиграни мачове за първия отбор на местния тим. Благодарим на хората, които се отзоваха и помагаха на клуба под една или друга форма и на всички наши фенове и приятели, които подкрепяха отбора“, изказа своите благодарности Николай Ганчев, капитанът на тима.
Футболистите и щаба на „Първа Атомна“ посвещават победата на председателя на УС Пепо Ганчев, който поради здравословни причини не можа да присъства на мача.
30.11.2020, 09:27 часа
557 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha