БФС подпомогна юношеската школа на "Локомотив" /Мездра/ с пособия за тренировъчна дейност /снимки/

БФС подпомогна юношеската школа на "Локомотив" /Мездра/ с пособия за тренировъчна дейност /снимки/ "Локомотив" /Мездра/ получи като дарение от Българския футболен съюз (БФС) комплект пособия за учебно-тренировъчна дейност за нуждите на детско-юношеската школа на клуба. Комплектът включва тактическа треньорска дъска, балансови дъски за упражнения, жалони, конуси, обръчи, препятствия, тренировъчна стълба за ловкост, рингове (обръчи) за координация, ластици и шапки.
Дарението е предоставено по Програма на БФС за оказване на помощ към аматьорските футболни клубове за справяне с последствията от пандемията от COVID-19.
Пособията връчи председателят на Областни съвет на БФС - Враца Милен Бельов. Получи ги председателят на Управителния съвет на ОФК Локомотив Цанко Цанев, който благодари на футболния съюз за оказаната подкрепа.
Освен новите учебно-тренировъчни пособия, до края на годината БФС ще преведе на мездренския клуб и 2 000 лева за подпомагане на неговата спортна дейност.
Наред с "Локомотив" /Мездра/, тренировъчни комплекти и финансова помощ в същия размер ще получат още два аматьорски клуба от врачанско - "Първа атомна" /Козлодуй/ и "Монолит" /Бяла Слатина/.
По предложение на Милен Бельов пък пет футболни легенди на "Ботев" /Враца/, които имат мачове за националния отбор - Кирил Райков, Валентин Малджански, Валери Цветанов, Илия Вълов и Илия Войнов, ще получат от БФС по 200 лева и коледни подаръци.
 
23.12.2020, 14:31 часа
650 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha