Наградиха лекар от видинската болница със статуетка на Хипократ /снимки/

Наградиха лекар от видинската болница със статуетка на Хипократ /снимки/ Почетна статуетка на Хипократ получи д-р Борислав Милчев от МБАЛ "Света Петка" - Видин.
Отличието е за проявената решителност, самоотверженост, човечност, постоянство и професионализъм при доброволното постъпване и лечението на пациенти в COVID отделението. Наградата връчиха представители на общинските комитети "Васил Левски" от Видин, Брегово и Белоградчик. 
Изборът на д-р Милчев не е случаен, обясни председателят на Общински комитет "Васил Левски" в Брегово и инициатор Кирил Кунчев.
"Този приз е заслужен за вас. Този приз не е решение на някакъв ограничен кръг от хора. Направихме проучване, допитахме се до обществени организации, до медицински работници и всички единодушно подкрепиха номинацията на д-р Милчев", каза Кунчев.
"Приемам, като израз на признание за колегите ми, с които съм заедно от 2 април тази година. Искам да почета и паметта на нашите колеги, които загубихме по-време на тези тежки дни", каза д-р Милчев.
 
30.12.2020, 15:50 часа
964 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha